çok kötüydün,iyi olduğun zaman da iyisin ama bize hep iyi olan lazım.

Gökhan iyi bir yedek. Her zaman elinden geleni yapmaya çalışıyor ama bazen tempoya ayak uyduramıyor.

Bugün o hatalarından golleri yeseydik, görürdüm ben o zaman iyi bir yedek mi değil mi.. Resmen sabote ediyordu takımı. Duran toplarda da maşallah her hava topunu verdi Mustafa Yumlu'ya. Bugün ile değerlendirmek istemiyorum ama çok pahalıya mal olabilirdi hataları. Rezildi bugün.

Kötüydü maalesef. Gökhan Zan'dan olsa olsa yedek stoper olur da Chedjou ve Dany'e kontenjan harcamak yerine Semih-Gökhan tercih ederim.

İlk yarı 3 muhteşem asisti vardı Allahtan golle sonuçlanmadı , 2. yarı yumlu'nun direkten dönen kafasında o top koluna çarpmadıysa şansımızdan, haa bu arada tüm hava toplarını vurdurması müthişti ,

Gökhan Zan iyi adam sağlam kişilik ama kendine güveni " hiç olmaması gereken " bir stoper .

Hesapta en tecrübeli defans oyuncumuz ama halı sahada yapılmayacak hatalar yaptı. Hele Colman'a ikram ettiği top akıllara zarar. Aynılarını Chelsea maçında yaparsa skor bir anda 0-3 oluverir.

Çok efendi yürekten oynayan birisi..Ama defansta kurtarıcı gözüyle değil iş düştüüğnde elinden geleni yapacak birisi gözüyle bakılınca kendisi de rahat eder..

Adam gibi adam ve takım için ideal bir 4.stoper.

*

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1389196755186.webp
    uploadfromtaptalk1389196755186.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 76
Geri
Üst Alt