Yine sakatmış ve antrenmana katılmamış :D Şaşırdık mı? Tabii ki hayır..... Hay Allahım ....

Tip olarak Yunan stoperleri andırıyor.

Her maç hata yapma potansiyeline sahip, kendini iyi gelistirdi eskisi gib sakatlanmiyor.

Ama lig maçinda rovosataya kalkip kendi ceza sahasinda topu iska geçmesi tam bir fiyaskoydu

futbolcularin-giyim-tarzi-nasil-giyiniyorlar_138287509814.jpg

Geçen sezonki Madrid maçda (3-0) kötü oynamadi, bence son 2 sezonda pek kötü degildi.

Fakat ilk 11e girmek için yeteneksiz; her maçda büyük hata yapabilecek oyuncu.

Takımda 4.stoper olarak kalmali. Ama asla gönderilmemeli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1389620101761.webp
    uploadfromtaptalk1389620101761.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 174
Bu ne zaman sakatlandı?Düzelemedi gitti kaç haftadır.

Sakat diye mi oynamadı Elazığ maçında bu adam,sakat değilse Ceyhun'un stoper oynatılması çok abes,her maç 11'de Semih'le stoperde oynaması lazım.

1 aydır sakatmış ve kampta takımla çalışamamış. Ne zaman, nasıl sakatlandı anlayamıyorum, takip edemiyorum ben artık ya. Bence bunu göndermek lazım takımdan çünkü Zan var diye transfer yapmıyor yönetim. Oynadığında kötü oynamasa da böyle bir futbolcuya güvenip takım kurmak büyük hata.

Bu adamın sakatlığı niye konu olmuyor?1 aydır takımdan ayrı çalışıyor.Neresinden sakat bilelim.

Dünkü maçta tribünde bir görüntüsü vardı.Kadroya giremeyeceğini anlamış gibiydi.

Yabanci siniri varken Gökhan Zan yine hic yoktan iyidir yani, Juventus macinda da cok iyi oynamisti.

En son Erciyes macinda (28.12.13) yedekteymis, o tarihten sonra sakatlanmis. Neredeyse 2 ay oldu hala dönemedi.

Toplam 14 maca cikmis, 13 maci sakatlik yüzünden kacirmis, 4 mac yedekte oturmus, 1 mac tercih sebebiyle 18'e girememis.

Bir sene daha kontrati var ama Koray Günter'in kadroya katilmasi, Hakan Balta'nin stopere alternatif olmasi, iyi kötü Ceyhun'un da idare edebilecegini düsünürsek kariyeri bitti gibi.

Gökhan Zan gibi yasli ve sakatlanmaya meyilli olan adamin yerini doldurmamak gibi bir hata yapsaydik cok kötü olurdu.

Çok sık sakatlanıyor ya.Genlerinde veya kas yapısında sorun var bu adamın.İyi ki Koray'ı aldık Hakan'ı stopere çektik yoksa başımız ağrırdı...

Sezon sonu gider umarım. 5 numara gibi bir formayı da meşgul etmesin.

Geri
Üst Alt