İlk antrenmanda hocayı kenara çekip söylesene hacı sen. Ben oynarım de. Vallahi oynarsın ya. Bir eksiğin yok yani mevcut stoperlerden. Arada sinir bozsanda hak ediyorsun formayı.

yazık burdissonun rezalet ikili mücadelesinde rakipten alırdı topu almasa bile vurdurmazdı bu günlerde olmayacaksan hiç olma derhal gönderilsin sezon sonu

33lük Zan bile milyonlar verilen Dany Chedjou Burdisso gibi adamlardan çok daha iyi. Şampiyonlar Ligi'nde müthiş oynamış ve Mourinho'nun bile dikkatini çekmişti.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gökhan oynadığı zaman hep belli bir çizgide kaldı ama sakatlık belasından bir türlü kurtulamadı.

2 maç varsa 7 maç yok.

Diğer defans oyuncularının hepsinden daha iyi oynuyor ama yumurta kovuktan fırladıktan sonra oynatılmaya başlıyor. Adam fena da oynamıyor bir bakıyorsun kadroya alınmıyor ya da yedek...

2 Sayfadır bakıyorum sağlam giydirmişsin adama :D yazık yahu :D adam oynadığı maçların hepsinde iyi oynuyor,hele semihle oynadığı zaman. juve macı buna ilk örnek. sonra geçen seneki madrid macıda öyle.

Ben beğenmiyorum. Diğerleri kötü diye Gökhan Zan iyi olmuyor.

Senede 10-15 maç yapan adamı kral ilan edenler var. İhtiyacımız olduğunda oynamayarak bize daha fazla zarar veriyor.

İki futbolcu ayrıldıktan sonra, Gökhan Zan’ın şu sözleri duyuldu;

Biz onlara saygı duyuyoruz. Başımızın üstünde taşıyoruz. Onlar da bize saygı duyacaklar.

Bunu demiş ise harbiden yakışmadı Gökhan'a.

Bugün tartışma yaşamışlar Melo ile sanırsın meydan savaşı çıkmış. Ntv Spor dakika başı bunu verip duruyor.

İki futbolcu ayrıldıktan sonra, Gökhan Zan’ın şu sözleri duyuldu;

Biz onlara saygı duyuyoruz. Başımızın üstünde taşıyoruz. Onlar da bize saygı duyacaklar.

Bunu demiş ise harbiden yakışmadı Gökhan'a.

biz ve onlar diye ayrımcılık yapmak hiç yakışmamış. yerli futbolcuların hiçbiri ingilizce bilmiyor sonrada ister istemez yabancılarla aralarında saçma sapan şakalar dışında bir yakınlaşma olmuyor. şu adamlara allah rızası için biri ingilizce öğretsin. mert çetin bile futbolcularla daha samimi

beyler gökhan "biz" derken kendisini kastetmiştir adam tüm takıma yemek memek verdi onun lafını çarpmıştır yoksa türkler yabanılar arasında gruplaşma olduğunu sanmıyorum

Çeptalk

Geri
Üst Alt