Türk futbolunda kıymeti bilinmeyen adamlardan. Beşiktaş maçında ilk 11 başlasa yine görevini eksiksiz yapar.

Geçen nerede gördüm hatırlamıyorum. Semihi kazlara ekmek niyetine atar gibi yazmıştı biri çok gülmüştüm :D :D

eğer bu kadar fazla sakatlık yaşamasaydı dünyanın en iyi 10 stoperi arasına girerdi.

Fizik,Kafa topları, fiziğine göre hızı iyi, Markaj vs.

Ama yaşı 34 oldu artık olmaz. 2 Juve maçında da oynadığı futbol ve efsane maçtan sonra ki konuşması ile hatırlanarak devre arası güzelce ayrılalım.

Zamanında Arsenala gidecekmiş ama tam hatırlamıyorum birşey yüzünden transferi yatmış. Muhtemelen sakatlık sorunları yüzündendir.

I am the one who knocks!

Sezon sonu kontrati bitiyor.

Süper lig takimlarin ona teklif götürmeyecegini düsünerek, futbol kariyerine sezon sonu son verirse sasirmam.

Demek ki bu yüzden hic oynatilmiyor. Yakistiramadim Gökhana, yoksa görev verilince hic kacmazdi.

Çok büyük haksizlik yapiliyor, çok.

Adam bir Ramos filan degil ama oynadigi maçlarda hiç de fena degildi.

ABV Prandelli. Adamın ağır bir sorunu var ki oynayamam demiş. Kaldı ki Gökhan'ın omzu çıkık halde oynadığı maçlar da olmuştur. Sezon başı hazırlık maçlarında şans vermedin , CL maçlarında şans vermedin Başakşehir gibi bir rakibe karşı şak diye koyarsan o senin aptallığın başka bir şey değil.

ABV Prandelli. Adamın ağır bir sorunu var ki oynayamam demiş. Kaldı ki Gökhan'ın omzu çıkık halde oynadığı maçlar da olmuştur. Sezon başı hazırlık maçlarında şans vermedin , CL maçlarında şans vermedin Başakşehir gibi bir rakibe karşı şak diye koyarsan o senin aptallığın başka bir şey değil.

Prandelli nin böyle garip bir huyu vardı. Oyuncuyu oynatmayıp 18 e bile almayıp bir süre sonra önemli maçta ilk 11 koyuyordu. Örnek: Pandev Bruma Yasin Sabri

Yalanladi.

B68MTMFIUAEDtK-.jpg

Yatarak parasini aliyormus beyefendi. Rahatmis, keyfi yerindeymis. Birde yerli düsmani oldugumuzu söylerler.

Geri
Üst Alt