96f6ce185afcb6ce8a17e23f39a300c8.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Semihe bi omuz atsa tribüne uçar herhalde. Adam tüy gibi bunun yanında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

adam gibi adamdır,denizlinin yardımcısı olsun

ayhan akman gibi sefiller yerine gökhan gibi adamlar kulüpte yer alsın

Kör öldü badem gözlü oldu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keske gelse ama bizim yerli tayfa bunu istemez gibi geliyor bana dobra oldugu icin

Şerefsiz Apo yüzünden saçma sapan şekilde ayrıldı takımdan.
Apo yavşağı tekrar dönüyorum demiş galiba yine döneklik ediyo

Envoyé de mon Sony Z3

"fikstür (süper kupa) son maça denk geldi gibi konuşmalar yapılıyor. o zaman kupayı kaldırsaydınız siz. o zaman bizi yenseydiniz.
play-off çıkardınız. son maça denk getirdiniz, saracoğlu'na kadar bıraktınız. bir engel daha çıkarsalardı bir daha şampiyon olacaktık.

hamza hoca; 'sezon sonuna kadar beraberiz' dedi. beni hazırlayacaklarını söyledi. 1-2 ayda fit duruma geldim.
beşiktaş maçı listesinde ismim vardı. galip geldik. eve gittim hamza hoca aradı; 'ben senle çalışmak istemiyorum' dedi.
'hocam bu kimin fikri, sizin mi başkasının mı' dedim. 'hayır benim fikrim' dedi. 'neden' dedim, 'koray'ı oynatacağım' dedi.
yüzüme bunları söyleyip, arkamdan başka işlerle uğraşıyorsanız, kim bilir takım arkadaşlarımla, oyuncularla neler yaşamışsınızdır."

Gökhan Zan: "Antrenörlük eğitimimde bugün yeni bir sayfa açılıyor. Yeni kazanımlar elde edebilmek için Londra'ya."

CYR_N0mWMAE7mgE.jpg

Bittigi gun gelip kulupte baslasin izdirap olsun bazilarina

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gibi adam. Egitimini alip kademe kademe teknik direktörlüge atilmali.

Digerleri gibi bir iki lisans yapip direkt armut pis agzima düs misali Süperlig takimlarina atilmaz insallah. Bu iste tecrübe ve egitim en önemlisi.

Altyapilarda vs görev alarak yükselmeli bence eski futbolcular.

tech direktor= gökhan zan
sport direktor= evren turhan
:005:

Geri
Üst Alt