Cevap: #5 Gökhan Zan

ya bu sözleşmeleri yaparken belli bir maç oynama yüzdesi falan olmuyor mu? bu nasıl iştir kardeşim adam bir maç var 10 maç yok. yemin ediyorum suç bizde nerde sakat sorunlu adam var hepsini topluyoruz takıma

Omuz omuza mücadeleye girer,omzundan sakatlanır.Ayağına antremanda darbe alır yine sakatlanır.Ne olacan sen Gökhan ya ?

Antrenmanlarda kask,gözlük,çelik yelek,emniyet kemeri ne var ne yok taksın

Milli Takıma çağırılmış.İlginç...

Seneye Neill'in yanindaki adam olmasini bekliyorum.

Servet giderse stoper onceligi

Gokhan

Emre G.

Ali Turan

ve en son Hakan olmalidir.

Hakan Balta bence iyice yedeklige dogru gidiyor, stoper oynamasina benim gozumde imkan yok. Cok agir, pozisyon hatalari yapiyor, arkaya surekli adam kaciriyor. Sol bek oynayabilirse oynar bence, onun disinda zor. Sol bek oynamasi icin de yazin NFL kampina falan gitmesi lazim, bu haliyle sol bekte gulerler kendisine.

Gokhan gayet iyi bir stoper bence. Bizde oynadigi maclarda Servet'in hatalarini giderdi, cogu macta da hatasiz oynadi. Ayagi da duzgun, boyu da uzun. Neill-Gokhan cok iyi olur kanimca.

Kewell-Neill stoper oynasın çok daha mantıklı olur.

Ya G.Zan dediğiniz adam BJK de 4.stoperliğe kadar gerilemiş bizdede yedekte E.Aşık olduğundan mütevelli ilk 11 de yer almış bir adamdır.

İyileştimi?

Ya G.Zan dediğiniz adam BJK de 4.stoperliğe kadar gerilemiş bizdede yedekte E.Aşık olduğundan mütevelli ilk 11 de yer almış bir adamdır.

bizde oynadigi maclardaki hatalarini cikar bakalim elinde birsey olacakmi

Servet giderse stoper onceligi

Gokhan

Emre G.

Ali Turan

ve en son Hakan olmalidir.

Hakan Balta bence iyice yedeklige dogru gidiyor, stoper oynamasina benim gozumde imkan yok. Cok agir, pozisyon hatalari yapiyor, arkaya surekli adam kaciriyor. Sol bek oynayabilirse oynar bence, onun disinda zor. Sol bek oynamasi icin de yazin NFL kampina falan gitmesi lazim, bu haliyle sol bekte gulerler kendisine.

Gokhan gayet iyi bir stoper bence. Bizde oynadigi maclarda Servet'in hatalarini giderdi, cogu macta da hatasiz oynadi. Ayagi da duzgun, boyu da uzun. Neill-Gokhan cok iyi olur kanimca.

Hakan Balta'nın stoperdeki artısı birebirde hata yapmaması ve kritik toplar çalması ancak dediğin gib ağır ve arkasına çok rahat adam kaçırıyor.

Gökhan Zan, Paşabahçe ya da Kütahya Porselen'e transfer olursa banko oynar..

bizde oynadigi maclardaki hatalarini cikar bakalim elinde birsey olacakmi

Süper ligde GS ile sadece 8 maça çıktığı için olabilir mi?

G.Zan TSL de tek alternatifi Baki Mercimektir.

Antalyalı kasap yalçın bile ondan çok daha iyi stoper rahat G.Zandan iyi 10 tane stoper sayarım TSL de oynayan.

Ya sen ne kadar BOSCH bir adamsin?

Isterse BJK'de 563555670694544. stoperlige gerilemis olsun, bana ne? Boyle sacma bir savunma olabilir mi? Adam Galatasaray'da ciktigi 15 mac falandi heralde, hepsinde de gayet iyi ve hatasiz oynadi. Sacma sapan takintilarinizdan vazgecin.

Bu haliyle milli takima cagiriyorsa demek ki hakli cikan her zaman oldugu gibi BENIM.

:sad007:

Geri
Üst Alt