Cevap: #5 Gökhan Zan

Süper ligde GS ile sadece 8 maça çıktığı için olabilir mi?

G.Zan TSL de tek alternatifi Baki Mercimektir.

Antalyalı kasap yalçın bile ondan çok daha iyi stoper rahat G.Zandan iyi 10 tane stoper sayarım TSL de oynayan.

Zor sayarsin

Lugano, Neill baska da yok.

abicim adamlarin karizmasina gore yorum yapan taraftarlardan biktim ya

umut bulut kotudur

gokhan kotudur

ne bilim daha cok ornek cikabilir

maclarda yaptiklarina istatistiklerine bakin allahinizi seviyorsaniz

Neill'ın yanına büyük ihtimalle yabancı bir stoper alınacak. Ali Turan da transfer edildi.. Gökhan formanın f'sini zor görür! Hastaneden çıktığı yok bunun, nasıl stoperse!

abicim adamlarin karizmasina gore yorum yapan taraftarlardan biktim ya

umut bulut kotudur

gokhan kotudur

ne bilim daha cok ornek cikabilir

maclarda yaptiklarina istatistiklerine bakin allahinizi seviyorsaniz

Tabi ustad aynen oyle.

Kewell gitmesin onu cok seviorz cok karizmatik :sad007:

Yok efendim Elano sey demis, Lincoln'le aramdaki tek benzerlik Brezilyali olmamiz (gercekten de oyle) oooo alkis kiyamet Elano

Jo City'e 20 milyon pounda transfer olmus bonus sacli sempatik falan hadi o da gelsin

Gio mu? Barcelona'da oynamis 9 yasinda Rijkaard onu Ronaldinho'nun yerinde oynatmis o bile yeter.

Sonra bizim icimizde patliyor tabi..

Umut Bulut kazma ooo gelmesin o herif ne hikmetse 15 golu ve girdigi dunya kadar pozisyon var her sene.

Gokhan Zan ciktigi her mac iyi oynar yok sakat yok makat. ULAN SIZE NE? Adamin kronik sakatligi var. Koltukta oturmaktan basur olmadi ki bu adam? Omzundan sakatligi oldugunu yonetim de biliyordu, hatta Besiktas'tan o yuzden gonderildi. Adama niye bok atiyonuz?

Gercekten cok acayip bizim "taraftar". Arda herseyi yapar laf yok, Linderoth ve Gokhan adamcagizlar kronik sakat olur yemedikleri laf yok. Sonra takim destekliyoruz. Ben de buna derim ki HADI ORDAN :sad007:

Ya sen ne kadar BOSCH bir adamsin?

Isterse BJK'de 563555670694544. stoperlige gerilemis olsun, bana ne? Boyle sacma bir savunma olabilir mi? Adam Galatasaray'da ciktigi 15 mac falandi heralde, hepsinde de gayet iyi ve hatasiz oynadi. Sacma sapan takintilarinizdan vazgecin.

Bu haliyle milli takima cagiriyorsa demek ki hakli cikan her zaman oldugu gibi BENIM.

:sad007:

Bursa maçında rezaletti basghaan.

Ferrari,Sivok,Neill,Servet,İ.Toraman,E.Güngör,Yalçin,Diallo,Song,Ömer Erdoğan,Zapo,Egemen...

G.Zan anca Bakiyle kapışır...

Kahve icicem sinirim bozulmasin diye. :coffee:

Belli ki Servet ve Gokhan'in birlikte oynadigi zamanlar daha dogmamistin. Servet daha iyi diyorsan bir kahve de sana alalim.

Gökhan bu sene Servet'ten daha yararlı oldu takıma.

offffffff hala mı gökhan:o

offffffff hala mı gökhan:o

Lan sanki evinde oturma odanda otururken gelip birden Gokhan'dan bahsetmeye basladik, heralde hala Gokhan, konunun tepesinde kocaman GOKHAN ZAN yaziyor burda oturup zebralardan bahsedecek degiliz a.

Lan sanki evinde oturma odanda otururken gelip birden Gokhan'dan bahsetmeye bahsetmeye, heralde hala Gokhan, konunun tepesinde kocaman GOKHAN ZAN yaziyor burda oturup zebralardan bahsedecek degiliz a.

ya onu demedik, bu anlama kıtlığını senin yapmana şaşırdım:confused:,hala gökhan la mı uğraşıyoruz,bize daha iyi adamlar lazım anlamında diyorum,başlığın gökhan zan olduğunu görüyorum

Cuuuus

ne anlama kitligi olm, hala mi Gokhan lafindan onu cikarana Stephen Hawking Einstein Parlak Zeka odulu yakisir bence.

Geri
Üst Alt