5.GSCimbom Football Manager | Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Başvurular

Nuray bilgisayar odanda olmasa ne olur olm ses çıkartacak halin yok, babandan izin al bir gece ayakta kal zor iş değil.

Uygun olduğum gün ve saatleri yazıyorum;

Bu gece 12 buçuk.

Yarın 2.

Cumartesi 2.

Ya Cumartesi 2 yada bu gece napalım. Ben sana bişey diyim mi bu gece 12,30 da başlasa gece 3 te biter draft. Hemen biter muhabbeti yalan olur. En az 2 saat sürer. 16 adam ve 18 er oyuncu. Sürmez mi Umut? Cumartesi 2 en uygunu. Akşam saatlerinde olmalı draft. Saat 20-21 gibi.

Çekilmek İStiyorum

Yerimi başkası alabilir.

Nuray bilgisayar odanda olmasa ne olur olm ses çıkartacak halin yok, babandan izin al bir gece ayakta kal zor iş değil.

Ben zaten 2-3 uyuyorum, telefondan takip ediyorum forumu, nebiliyim bakarız :D Zaten ben katılmasamda benim yardımcım var yahu..

Ok ben onaylıyorum gece 12:30 u napalım. Uykusuz kalıcaz ama yapacak bişey yok

Riza abi yine haklisin, yine haklisin. :D

Bu aksam 22, 23 falan nasil?

Ben kalirim 3'e kadar fark etmez ama herkes kalir mi?

Ya Cumartesi 2 yada bu gece napalım. Ben sana bişey diyim mi bu gece 12,30 da başlasa gece 3 te biter draft. Hemen biter muhabbeti yalan olur. En az 2 saat sürer. 16 adam ve 18 er oyuncu. Sürmez mi Umut? Cumartesi 2 en uygunu. Akşam saatlerinde olmalı draft. Saat 20-21 gibi.

16 kişi, 16 oyuncu. Yaklaşık 1-1 buçuk saat sürecek Rıza abi. Akşam saatlerinde olmasını ben de isterim ama işte zamanım yok maalesef, Cumartesi akşamını boşaltmaya çalışıyorum şu anda ama zor görünüyor.

Gece 00:00-01:00 iyidir kasmayalim bence

Bu arada kaç tur olacak?

Hakkı'dan da onayı aldık 12 buçuk-1 için.

Umut bu gece 00:30 veya 01:00 gibi bir çok kişi gelemeyecek göreceksin ve draft yalan olacak. Diğer turnuvayı hatırlıyorsun, aksaklık oldu mu hep öyle gidecek. Sağlıklı olması lazım. Abi draft yapma o zaman dağıt adamları olmaz mı?

Anasını şu okulu bitirsemde, başka kasabaya okumaya gitsem sabah 6 kadar bilgisayarın başında durucam :mad:

Ben yine de söyleyeyim bu gece olması çok zor gözüküyor draftın, çünkü bütün herkesin o saatte katılabileceğini sanmıyorum maalesef. Keşke olsa. Bir de şu anda 14 kişi var şu anda turnuvada. 2 kişi daha lazım.

Riza abi yine haklisin, yine haklisin. :D

Bu aksam 22, 23 falan nasil?

Ben kalirim 3'e kadar fark etmez ama herkes kalir mi?

Ne demek yahu yine haklısın yine haklısın :) Umut müsait değilmiş 22:00 23:00 gibi. Gezenti adam, müsait değil. Benim gibi evli barklı olsa akşamları evde takılır

Yalan olur bu is.

Draft harici baska bir sey bulalim bence.

Ne demek yahu yine haklısın yine haklısın :) Umut müsait değilmiş 22:00 23:00 gibi. Gezenti adam, müsait değil. Benim gibi evli barklı olsa akşamları evde takılır

Gece 3'e kadar falan sürer, dogru onu diyorum.

Ben saati değiştirme yanlısı değilim. Cumartesi saat 2 öğlen güzel bir saat draft için. Gelebilenler gelsin, gelemeyenler de temsilcilerini belirlesinler. Eğer draft olmazsa da kura sistemiyle takımlar belirlenecek zaten Mert tarafından şu anda oynanan turnuva bittikten sonra.

KARIŞIKLIK İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA CUMARTESİ SAAT 2 OLARAK BELİRLEYELİM DRAFTI BOZMAYALIM KARARI.

Gelenlere 3 draft hakkı verilir 1 Defans 1 Ortasaha 1 Forvet diğerleri dağıtılır :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt