5.GSCimbom Football Manager | Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Başvurular

Beyler eğer Cumartesi için yeterli çoğunluk sağlanamazsa haftaya haftaiçi bir güne ertelenecek draft. Haftaiçi bir gün de akşam 7-8 gibi olacak draft büyük ihtimalle ve maksimum 2 saat sürecek.

Hakkıcığım arka sayfayı kontrol edersen görebilirsin kuralları oraya yazdım zaten.

Zaten diğeri bitmeden bunun başlaması saçmalıktı :ask:

Bu arada Cumartesi akşamı da uyar bana beyler isteyen olursa. :D

Aman Allahım gün ve saat konusunda büyük sıkıntı oldu. En iyisi Cumartesi olur benim için ama siz bilirsiniz, Cumartesi akşamı 6-7 gibi.

Bence drafta hiç gerek yok 2 saattliğine 16 kişiyi bi araya toplamak kolay değil.Bu turnuvayı düzenleyen kimse takımları dengeli bi şekilde ayarlasın.Draft işi yaş ben diyim size

Bu arada Cumartesi akşamı da uyar bana beyler isteyen olursa. :D

Aman Allahım gün ve saat konusunda büyük sıkıntı oldu. En iyisi Cumartesi olur benim için ama siz bilirsiniz, Cumartesi akşamı 6-7 gibi.

Süper işte. Ama mesela Mert sanırım yada Gökhan Cumartesi olmaz dedi. Of ya. Başlı başına sorun bu draft

Yalnız evet yani sırf draft yapılacak diye ben bilgisayar başında durmak istemiyorum 2 saat tatilde.

Cumartesi akşamı yapabileceksek yapalım, yoksa draftı iptal edip Mert'in kura sistemine dönüş yapacağız.

Cumartesi akşamı 7 gibi insanlar müsait olabilirler mi?

Süper işte. Ama mesela Mert sanırım yada Gökhan Cumartesi olmaz dedi. Of ya. Başlı başına sorun bu draft

Yok Mert'e oluyor abi.

Tamam o zaman Cumartesi akşamı 7 gibi yapıyoruz draftı, herkes kendini ona göre ayarlasın.

Tatile nereye gidiyon Umut? Kaç günlüğune gidiyon? Merak ettim:o

Draft için msn'e falan gerek yok. GSCimbom Chatango kurarız bir tane hiç uğraşmamış olursunuz. Linkinide buraya atarsınız herkes aynı chatte buluşur.. ;)

Agalar gelin draftı boşverelim :D

Cumartesi uymuyor bana agalar. Kusura bakmayin. Yas günüm varda :ask:

umut ve draft ha kaçın derim beyler :tiphat:

Umut haftaya akşam saatlerinde olsa olmaz mı? Acelemiz yok sonuçta. Birde futbolcu listelerini önceden ver de millet baksın bakalım kimler var. Peki Pes mi olacak oyun. PSD - PES STATS DATABASE buradan baksak olacak mı futbolculara.

evet listeleri önceden görmek iyi olacak...

Beyler eğer Cumartesi için yeterli çoğunluk sağlanamazsa haftaya haftaiçi bir güne ertelenecek draft. Haftaiçi bir gün de akşam 7-8 gibi olacak draft büyük ihtimalle ve maksimum 2 saat sürecek.

Hakkıcığım arka sayfayı kontrol edersen görebilirsin kuralları oraya yazdım zaten.

erteleme olmasın... bir gün ve saat belirle kaerdeşim ...gelen gelir gelmeyen gelmez... herkesin zevkini düşünürsen bu işin içinden çıkamazsın..sonuçta 16 kişinin keyfinden bahsediyoruz :)

Bende oynamak istiyorum.Benide alsanıza ağanıza.

Ya beyler bosa ugrasmayalim draft falan.

Herkes dünya karmasini kursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt