5.GSCimbom Football Manager | Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 5.GSCimbom Football Manager | Başvurular

Özel mesaj atmıstım :) söylemekte zarar yok draft yok zaten :D Kun Aguero yoktu hiçbir turnuvada

Büyük oyuncuları havuza dahil etmeyi düşünmüyoruz Faruk ama karar değiştirebiliriz, bakalım göreceğiz.

Umut ile birlikte birazdan oyuncu havuzunu belirleyeceğiz arkadaşlar.

Ben takımı nasıl seçeceğim şimdi?

Takas zamanı bi an önce başlasın.Transfer nöbetinden kurtulmak istiyorum :D

Oyuncuları tek tek belirlemek zor olabilir bence , Sporting Lizbon , Porto ,Valencia , Villareal gibi takımları dağıtabilir bence ve öyle takaslar yapılabilir ?

Gerçek takımlar üzerinden gidilirse bazı takımlar çok güçlü kalacak Anıl mesela Tottenham Roma vs. Böyle daha iyi oyuncu havuzlu.

Bensiz olması kötü olmuş turnuvanın.

Alt tarafı 3 gün giremedim lan. :(

Beyler müthiş bir havuz hazırladık size Mert ile. Kısa bir süre içinde buluşturacağız sizinle havuzu.

Darft niye yok draftı sizin yapmanız şart değil başkasına devredin mesela Namık yapsın.Böyle şans işi oluyor, şanslı olan kazanır.

Draft yapmaya gönüllü biri bulunsaydı zaten devredilirdi draft Hakan. Yapmaya yanaşan yok, Fatih'in yaptığı draft da çok kötü geçti. Ondan insanlar pek sıcak bakmıyor. Zaten havuzu da hazırladık artık hayırlı olsun, 10-15 dakikaya havuzu koyacağız buraya.

Draft yapmaya gönüllü biri bulunsaydı zaten devredilirdi draft Hakan. Yapmaya yanaşan yok, Fatih'in yaptığı draft da çok kötü geçti. Ondan insanlar pek sıcak bakmıyor. Zaten havuzu da hazırladık artık hayırlı olsun, 10-15 dakikaya havuzu koyacağız buraya.

Aguero ? :D:D:D

Bu arada Umut Sezer ile ortaklık konusunda prensipte anlaştım.

Agüero falan yok Faruk, çok güzel- sadece orta seviye oyunculardan oluşan bir oyuncu havuzu oldu. Takaslar çok enteresan geçebilir o yüzden bu turnuvada ve her takım yakın şanslara sahip olacak, süpriz adamlar çıkabilir sahneye.

Beni yaz mert yer kaldıysa,yalnız ben ilk defa katılıyorum biri açıklama yapsın.Nasıl oynayacağız.

Agüero falan yok Faruk, çok güzel- sadece orta seviye oyunculardan oluşan bir oyuncu havuzu oldu. Takaslar çok enteresan geçebilir o yüzden bu turnuvada ve her takım yakın şanslara sahip olacak, süpriz adamlar çıkabilir sahneye.

Başka turnuvalarda buluşmak dileğiyle Aguero pai pai :D Hayırlısı artık...

Benim hala kafam almadı.Yani şimdi siz bize 16 tane futbolcu vereceksiniz,biz onlardan kadro kuracağız, takas yapacağız öyle mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt