#5 Hamit Altıntop

3 Ay futbol oynamayan Felipe Melo fizik olarak hazir olmasi icin yarim sezon harcamak zorunda kaldi. Bir sene futbol oynamayan Wesley Sneijder, fizik olarak iyi bir seviyeye ulasmak icin nerdeyse bir sene harcadi...

Hamit Altintop kariyeri boyunca sakatlik yasamistir, nezaman forma girdi adam yeniden sakatlandi, ama herzaman fizik olarak cok iyi döndü. Bizde 2012/2013 sezonunda beklentilerin altinda kalmasina ragmen, fena bir performans göstermedi. Sonra yine sakatlandi, 1 sene forma giyemedi... Bu macta Hamit belki iyi oynamadi, ama ben fizik olarak hic bir eksiklik görmedim öbür oyuncular ile kiyaslarsak... Bu Hamit´in nekadar profesyonel ve azimli bir oyuncu oldugunu gösteriyor... Kim olursa olsun, bu sorunlari yasayan baska oyuncular belki futbolu coktan birakmislardi bile. Ve üstte gördügümüz gibi, bu özellik bazi yabanci oyuncularda bile yok. Yani bence Hamit genc oyunculara örnek bir oyuncu ve Türk futbolunda bunlardan cok az var...

Belki Hamit yanlis bir transferdi, aldigi 3 Milyon avroluk masi karsilamiyor, ama bu Hamit kötü bir oyuncu diye degil. Bu Hamit´in sakatlik sorunundan dolayidir.

Peki hamit bizim takımın tarihine saygı olarak bu sene 1 milyon €luk katkı yaptım gerisini almayayım kalsın diye bir şey diyor mu?

Cevabımız hayırsa ne diye kariyerine ve karakterine saygı duyacakmışım ki.

Belki yeniden iyi oyuncu olabilir de aldigimizdan beri o aldigi milyonlarca paralarini hak etmedigini düsünüyorum, çünkü kulüp için suana kadar pek faydali olamadi. Schalkeye attigi gol de herseyi kazanmiyor.

Umarim kendisini bu sezon gösterir

Temposuzluğu ile nerde oynaya bilir düşündüğüm bir isim.

Çok ağırlaşdı kanat bölgeleri için.

Az kazanmıyorda

Selçuk'a alternatif olarak kullanilacak büyük ihtimalle bu sene. Tecrubesi ile dış saha maçlarında ortasahayı 3lememiz gereken maçlarda da 11 oynayabilir. Kanatlar için fazlasıyla ağırlaştı yaşı ve sakatlıklar sonucu.

Her an Prandelli fişini çekebilir. Okuduğum haberler doğru ise

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Temposuzluğu ile nerde oynaya bilir düşündüğüm bir isim.

Kale-Filesi-nizami.jpg
0

yatarak cukkaladın milyon eoroları zora gelince de ıkın tabi bu takımda yerin yok senin

Müthiş bir insan harika bir adam ama artık futbol hayatının sonuna geldi. Bunu kabul edip gereğini yapmalı

O değil de en çok "Galatasaray Hamit sakat olduğu için kötü" diyen yorumculara şaşırıyorum. Hadi cacala yorumcuları geçtim de Mehmet Demirkol sürekli bunu söyledi geçtiğimiz yıl.

Bu sene daha iyi olacağını düşünüyordum ama hazırlık maçlarındaki performansı çok kötü.Birde daha iyi olmak için hiçbir gayret,çaba ve hırs yok sanki adamda. Yüzüne bakınca herşey anlaşılıyor zaten.Ben neden buradayım der gibi.Bilmiyorum belki sezonun yarısına kadar sabır gösterelim daha iyi olur diyeceğim ama artık sabırımızda tükendi.Birde senelik 3 milyon euro kazanıyor boru değil yani.

maaşından biraz indirime gitse çok iyi joker olur takımda ama bu maaşla kalması zarar

Hamit'in beli, ağır vasıta gövdesi gibi. Kütük gibi olmuş. Ama tecrübesinden yararlanırız bir yerde.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

keşke azıcık abisine çekseydi. en azından o efendi zaten kardeşler hep böyle isyankar oluyor

ne olur git

arkana bakmadan git

ne olursan ol

yine git

efsane nazım hikmetten bi 4lük sundum konuyla çok alakalı

Geri
Üst Alt