#5 Hamit Altıntop

Seni Allah'a havale ediyorum, beni dinden iman dan çıkardın, o galata kulesi varya sana girsin, hayatın da gün yüzü görme, başka ne kaldı aklıma gelmiyor artık.

Saçma salak felsefeden başka birşey yapmadı bugüne kadar ,
2,5 senedir rezil oğlu rezil durumda ama çenesi süper ....

Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Rasulallah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Habiballah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Nûre Arşillah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Hayra Halgillah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Seyyidel Evveline Vel Ahirin!
Vel Hamdü Lillahi Rabbil Alemin

Mehmet'ten olma Meryem'den doğma Hamit Altıntop hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah Rahmet Eylesin..

Cidden Hamite verdigimiz tüm paralari fakirlere dagitsaydik en azindan hayir işlemiş olurduk.

Götü olmasa nasıl oynayacak merak ediyorum.Topla dripling 0 yaratıcılık 0 hücuma katkı 0 sadece rakiple top arasına girip topu korumak ve yan pas atmak başka yaptığı bişey yok.ha bu maçta 2 tane şut çekti onu da sayalım.

Geri dönüsümü olmayan oyuncuları kiralamak en mantıklısı, umarım bundan sonra aklımız dank eder de, belli bir yastan sonraki oyunculara bonservis kaptırıp, uzun sürekli sözlesmeler önermeyiz.

Melo'da oldugu gibi 1+1+1. En sağlam sözlesme, begenmiyorsan yollarsın. Tabi 30 ve üstü futbolcular icin, gidipte 24-25lik bir adama bu sözlesmeyi kabul ettiremessin.

Götü olmasa nasıl oynayacak merak ediyorum.Topla dripling 0 yaratıcılık 0 hücuma katkı 0 sadece rakiple top arasına girip topu korumak ve yan pas atmak başka yaptığı bişey yok.ha bu maçta 2 tane şut çekti onu da sayalım.

:))) Süper yorum.. aynen dediğin gibi götüyle oynuyo süper top saklıyo Murat yakındada böyle bi göt vardı götü koyduğunda topu almanın imkanı yoktu.. Bence Selçuk ve Burak öncelkli bu adamın tek dezavantajı aldığı hayvani maaşı yoksa top saklar sakindir ağır mağır ama maçına göre sonradan sokup ouyunu soğutursun top bizde kalsın dersin.. Ücreti düşürülürse kalabilir.. Ama ilk etap Selçuk ve Burak gitmeli.

Dün sahanın en rezil ismiydi Buraktan bile daha kötüydü varın siz düşünün..Ama bizim Einstein Hamiti 90 dk. sahada tutup Brumayı çıkarmak gibi insanüstü zeka gerektiren bir hamle yaptı

Hiçbir şey yapmadan, yattığı yerden para kazanmak bu olsa gerek.

GT-I9300 Tapatalk

Dün yine top saklama ve olumlu top kullanmada selçuktan daha iyiydi ölüsü bile selçuktan daha iyi bence.

Bayern'deki ilk sezonu ile bizdeki ilk sezonu haricinde vasat sayılabilecek bir oranda düzenli oynadığı herhangi bir sezon yok son 7-8 yılda. 32 yaşına gelmiş bu saatten sonra devamlı oynasa bile toparlanması güç. Hamit'i bekleyelim, Selçuk'u bekleyelim dersek mevcut sıkıntıların altından kalkamayız. Gençlere şans verilsin, onlar hata yapsın, hata yapa yapa tecrübelensin. Zaten Avrupa hayalimiz tükendi lig için de sergilenen oyun zerre umut vermiyor. Bastonlularla uğraşılacağına gençler şans bulsun.

Geri
Üst Alt