#5 Hamit Altıntop

Oyunun bazı bölümlerinde Selçuk, Hamit orta sahası zayıf ve hantal kalıyor.Çok gol yememizin en büyük nedeni bu.

Hamit Altıntop: “Ben sakatken ödemelerimi aksatmayan ve bana destek olan camiama borcumu ödemek istiyorum."

Hamit Altıntop: "Bunun karşılığında ben de kalan son 1 senemde ücret almadan forma giymek istiyorum"

-----------

edit: haber yalanlanmıs :D

Hamit Altıntop: “Ben sakatken ödemelerimi aksatmayan ve bana destek olan camiama borcumu ödemek istiyorum."

Hamit Altıntop: "Bunun karşılığında ben de kalan son 1 senemde ücret almadan forma giymek istiyorum"

-----------

edit: haber ylaanlanmıs. :D
hiç inandırıcı değil
son sene bedava oynasa bile yine hak ettiğinden misliyle fazlasını kazandı

ewt simdi ayaginda demir parcasi olan aydina yatiyor diyen GSClilerin bu dogru olup olmadigi belli olmayan sey icin hamiti dillemelerini izleyecegiz

sen 3 sene yat
yabancı sınırı kalkınca son 10 maç dana gibi oynamaya başla
allah böyle pislik yağdırır işte senin gibilere
beter ol!
darısı diğer hak etmeden milyonları cebe indirenlerin başına
tez elden hepiniz temizlenirsiniz inşallah şu kulüpten
bu temizliği kim yapacaksa o gelsin başkanlığa

çıktığı gibi takım ileride oynamaya başladı,insaf be kardeşim kendine futbolcu diyosan biraz futbol icraa et bee,yazıklar olsun sana ya

melo cezalı diye haftaya oynamasın la bide bu,sıkıntıya girdim şimdiden

Hayırdır yine 1 maça göre yorum yapılıyor galiba. Çok iyi oynuyordu sanırım Trabzon maçında kötü oynamış. Bakmadım maça.

CDruAInUEAAFh_F.jpg:large

Hamit'in de çocuğu olmuş.Bu sene amma üredi bizimkiler.:)

Florya'da yemeklere mesir macunu katıyorlar herhalde. Burak , Hamit, Wesley ve Hakan Balta.

Geri
Üst Alt