#5 Hamit Altıntop

hamit sakatlık problemleri yüzünden maalesef bir türlü istikrar yakalayamadı ama kalite konusunda selçukdan 5 gömlek daha üstündür bunu herkes ile tartışırım.
Hamit'in gözle görülür en büyük sıkıntısı fiziksel istikrarsızlık. Bu tempoyu kaldırabilecek bir görüntü vermiyor. Oyun zekasına kimsenin bir laf söyleyebileceğini sanmam.

Hamit'in gözle görülür en büyük sıkıntısı fiziksel istikrarsızlık. Bu tempoyu kaldırabilecek bir görüntü vermiyor. Oyun zekasına kimsenin bir laf söyleyebileceğini sanmam.

Benim kanaatim bu yüzden son 2 maç selçuk'tan daha çok ihtiyacımız var ona.

bi kaç top kesse de melo varken hamitle olmaz ön libero işi,pres yapmadan ceza sahaamız ilersinde rakibi bekleyip sonra karşılamaya çalışıyo ki olmaz böyle bi iş devamlı top rakipte sayelerinde,sakatlığı devam etsinde haftaya sağ kanat oynatılır falan hiç çekilmez bu sefer takım.

bi kaç top kesse de melo varken hamitle olmaz ön libero işi,pres yapmadan ceza sahaamız ilersinde rakibi bekleyip sonra karşılamaya çalışıyo ki olmaz böyle bi iş devamlı top rakipte sayelerinde,sakatlığı devam etsinde haftaya sağ kanat oynatılır falan hiç çekilmez bu sefer takım.
Refakatçi Selçuk'tan 100 bin kat daha iyi.

selçuk'tan isterse 100000 milyon kat iyi olsun birebir özellikleri,defans ile ileri hattın bağlantısını sağlıcak adam lazım o kişide hamit hiç değil,melo varsa hamit olmaz o kadar.
Senin futbol bilgin bunları kavrayamacağı için bu tartışma başlamadan biter benim için.

Helal olsun kazma Selçuk'tan bin kat daha iyi. Atakları kesiyor, ileri pas veriyor, şut tehdidi var. İnşallah bir daha vermez formayı. Hamza da adaletli olsun.

Sakat değilse kalan 2 maçta oynasın. Sezon sonu da veda edelim kendisine.

ilk yarinin en iyisi
kac tane top kesti sayamadim
müthis oynuyor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

godmode ilk yarinin ADAMI. aynen devam bozma

en fazla kayarak top alan oyuncumuz...yavaşlıkta selçukla yarışıyor.

Hamit bu takimin acik ara en direncli, ve ikili mücadelelerde en güclü oyuncusu. Selcuk ve Hamit ile baslamak yeterdi, maalesef Melo´yu gecmek bu hali ile cocuk oyuncagi gibi. Sneijder´i sol acik kullanarak zaten defansiv kadronun bir kanadina zor kapanacak bir yara aciyoruz... Her yeri Hamit kapatmaya calisiyor, Melo ortada yok.

Geri
Üst Alt