#5 Hamit Altıntop

CZ_lK19WwAAp6Is.jpg

Salon müdürü Linderoth out - Salon müdürü Hamit in

salon müdürü Linderoth başlığının efsane taglerindendir.

Bana öyle geliyorki artik hamit kendini riske atmiyor , sakatlik tamamen gecmis olsa bile artik salonda calismaktan ileriye cikmak istemiyor bir daha sakatlanirim korkusu ile, sonucta sezon sonu sözlesmesi bitiyor ve son bir defa volleyi cakmak icin kendini sakliyor, artik cine mi gider katara mi bilmem ama sezon sonuna kadar bir daha oyniyacagini sanmiyorum

Abi bunu uplamayin bak en içten dileklerimle yemin ediyorum bir insan bu kadar laflariyla celisip adı olamaz

Yatarak cebe indirdigi 12 milyon euro haram zikkim olsun!!

Madridde sakatken "parayi haketmedim" edebiyati yapmisti 4 ay yatinca. Bizde 4 yildir yatiyor boyle bir lafi hic duymadim!!

Karaktersiz mandira filozofu!!

allahin belasi hic mi utanmiyorsun ? elbet bir gün cikar o haksiz aldigin paralar

Yönetim, Hamit Altıntop'a kalan ücretinin (1.4 M €) maç başı ücrete çevrilmesini önerdi. Oyuncu bu teklifi reddetti. (Sabah)

Mandıra Filozofu!!

G.Saray ynetimi cretinde fedakarlık beklediği Hamit'ten beklediği cevabı alamadı - Milliye

Tam karaktersiz çıktı. Insan bir utanir ya. Yatarak yıllık 3 milyon euro kazanmıssin 3.5 yil boyunca. Bari utan da bu yarim sezon bir jest yap.

1500 tl ye hayatini riske atarak calisanlarin oldugu ulkede yatarak yilda 10 milyon TL kazanirken hic utanmadan milyonlarin onunde "Rızık" edebiyatı yap!!

Haram zıkkım olsun serefsiz Mandıra Filizofu!!

Bu konu taraftarların el atması gerek. Madem edebiyatı kuvvetli bir arkadaşımız taraftarda her maç edebiyatını konuştursun sloganlarla pankartlarla

Rızık Altıntop indirim yapmaya yanaşmamış.Yattıgı yerden bir dünya para götürmek işine geliyor tabiki

Son düzenleme:
Adamın futbol hayatı bitti hala trilyonlar alıyor böyle bir gerizekalılık olamaz kendi param gitmiş gibi üzülüyorum yeminle

Sent from my iPhone using Tapatalk

ismini unutmuştum :)
zaten bizi soyan soyana .
burak - selçuk 2019 yılına kadar söğüşleyecek sabri umut hakeza .benim neyim eksik diyor. adam haklı da . kimse sıcak paradan kaçmaz siz de kaçmazsınız...
bu ilk değil son da olmayacak .
hamit'in futbol hayatı zaten bitmiş. jübilesini yapsa yeridir ancak sözleşmesi gereği takılıyor

haram olsun,seref yoksunu karaktersiz ırz dusmanı pislik.

sıfatına tükürdüğüm gereksizi.yattığı yerden para kazanıp din-iman deyip umreye gidiyor birde!!

Geri
Üst Alt