#5 Hamit Altıntop

Adamin takimi Galatasaray i yenmis adama basarisiz diyorsunuz :asd:

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Bunun geçen yıl sözleşmesi bitmişti. Tekrar imzaladı dimi vasifsizlar

Artik bu rizikci giderse konusunu efsaneler forumuna degilde cop tenekesine tasimak en mantikli bir karar olur.

Defolsun gitsin artık,oynadığı futbola tahammül edebiliriz ama yönetim kurulunda olduğu takıma karşı maça çıkmak nedir?
Yönetimin bu durumdan haberi yok mu? var ise neden izin verildi? rakiplerin ağzına laf veriyolar şerefsizlikten başka bişey değil

2 Opsiyon vardi.

Sunu bilmek gerekir. Hamitin gecen sezondan alacaklari vardi. Maasi tam yatmamisti.

1. Alacaklarini alip gidecekti.
2. Gecen sezondan kalan parasini bu sezon ödeyip bir sene extra kalacakti.

Yönetimde Tercihini 2. Secenekten kullandi.

Yani extradan ödenen bir para yok.
Ekstradan ödenen maç başı paraları+200.000 Euro var. Ayrıca kur farkından dolayı da aldığı para sürekli artıyor. Maddi kısmını bir kenara bırakırsak sahada amatör kulüplerde oynayan 40 yaş üstü futbolcular gibi davranan leş bir herif var.

tapatalk

Bu adam futboldan para kazanıyo.
Hiç utanmıyomusun hamit ? İleride çocuklarına ne anlatıcan
Evine zor şartlarda ekmek götüren bi babayı görüp vicdan azabı çekmiyomusun ?
Yatarak para kazanınca bu senin rızkın mı oluyo he karektersiz hamit ?
Ama allah büyük o aldığın haram paralar elbet bir gün çıkar senden.

NKGSDVBS
TapaTalK

Ulan insan da biraz gurur olsa çoktan futbolu bırakırdın.aldığın paralar zehir zıkkım olsun

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

tam bir sintir. insanda biraz utanma arlanma olur lan. defolup git de resmi olarak senin konunu tasiyalim. cöp kutusundan baska bir yeri haketmiyor gerci ama..

Ben bu adamın bize geldiğiniden beri orta sahada inatla kullanılmasını anlamıyorum.Bu adam hiçbir zaman göbekte başarılı olmadı ki.Ne zaman sağ tarafta oynadı o zaman prime dönemlerini yaşadı.Orta sahaya geçince resmen PES tabiriyle 80'ten 50'ye düşüyordu overallı :asd22: Orada hiç başarılı olamadı..Gerçi bundan sonra sağbekte oynarsa herhalde cenazesi kalkar.

Kulüp bulamaz muhtemelen ya da almanya 2. Ligten Osnabrück kulübünde 3-5 maça çıkıp sene sonu bitirir

Hamit'in floryada valiziyle cikisini gormek isterim. Ne guzel bir gun olur.

C0_DttFWgAA206p.jpg

Daha ne para istiyeceksen 1.6milyon disinda? Evet devre arasi kendine takim bulursun galatasaraydan para alabilmek icinde orda 200bin euroya anlastim dersin

Aklımda futbolculuğundan ziyade felsefeciliği ve rızık muhabbetiyle yer alacak. Geldiğinden bu yana neredeyse sıfır katkı ile oynadı ve 5 sezon boyunca da bu formayı giyebildi. Gerçek bir başarı öyküsü diyebiliriz.

Tapa

Zamanında gitseydi vurduğu topların direkte patlamasıyla ve Shalke'ye attığı golle hatırlayacaktık.

Geri
Üst Alt