#5 Hamit Altıntop

Süper Kupa da Galatasaray'da kim ne yaptı video'larından Hamit için de yapılsa iyi olur.Takım el freni olup olmadığı gözler önüne serilir.

Dün Eboue'den 1 gram farkı yoktu. Sizin gözünüz yabancı seviyor. Gevşek hareketlere bayılıyorsunuz, anlıyorum...

Eboue defansta ne yaptıysa onu yaptı, hatalar... Hücumda da gayet iyi oyun çıkardı. Git gel sürekli yapabildi.

Dünkü maçın ikinci yarısını izlemedim ama ilk yarıda taş gibiydi sağ bekte. Her şeyi yaptı.

bu adam bayern deki hamitmi çok merak ediyorum arkadaş.futbol zekasıda bitmiş herşeyi bitmiş

Adam takımı bildiğin sabote ediyor, dünya umrunda değil. Bu lanet herifin yüzünden kaç kere kontra yakalandık. Allah seni oyunda tutana akıl fikir versin.

Kafasına darbe yemiş olabileceğinden felan korkuyorum, kötü oynamanın da ötesinde bişey bu. Hamitte cidden garip bi durum var.

Are you player mısın la sen? Big player? İzlerken elim ayağım titriyor yeter yav.

Futbolsal olarak beyin ölümü gerçekleşmiş ne yazık ki çok savundum ama artık elle tutulur bir yanı kalmamış.

Oynamaya niyeti olmayan adamın ne işi var sahada, anlamak zor.

Kötü futbolun ötesinde yav, hani dersin ya art niyetli olarak şu takımın için edeyim aynen öyle oynuyor. O serbest vuruşta yaptığını herangi bi canlı izah edemez bana

Geri
Üst Alt