#5 Hamit Altıntop

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kHlP2XU-b2I[/media]

Gelse iyi olur diyenler var şaka gibi. Zaten tempo yok takımda. Hamit de taç çizgisinin orada kalçasını dayayarak bol bol top saklar artık. En çok ihtiyacımız olan şey de bu. Tempo gol baskı falan bunlar nedir ki zaten.

Hamit bir anda değere bindi..

Şöyle Burak ve Sneijder'de 3-4 maç sakatlansa belki değere biner :D

İyi ki oynamıyor yoksa en çok küfürü o yerdi durduk yere.

Sorunun Hamit'ten daha büyük olduğunu görebilmeniz açısından bir süre daha oynamaması daha iyi olacaktır.

Hemen unutmaya gerek yok.Hepimiz Hamit'in ne kadar kötü oynadığını hatırlıyoruz.

Gelecekse Selçuk-Melo ikilisini yedeklemek için gelsin.Çok severim kendisini ama bundan sonra takımda şans bulamaz.En fazla rotasyon oyuncusu olabilir...

Hemen unutmaya gerek yok.Hepimiz Hamit'in ne kadar kötü oynadığını hatırlıyoruz.

Gelecekse Selçuk-Melo ikilisini yedeklemek için gelsin.Çok severim kendisini ama bundan sonra takımda şans bulamaz.En fazla rotasyon oyuncusu olabilir...

kötü dediğin hamitin yerine sağ kanata bir adam bulamadık

Demin Habertürk'te Erhan Telli'nin haberini okudum. Ameliyat olması gerektiği, ameliyat olunca da futbol hayatının biteceği yazılı.

Ameliyat yerine tercih edilen ödem sökücü iğnelerin de işe yaramadığı yazılı.

Hamit'e de üzüldüm boşa giden paralara da..

umudu kestik gelen haberlere göre, umarım bu yıldan sonraki 2 yılı kapsayan kapı gibi kontratın peşine düşmeyecek karakterde çıkar.

üzüldüm hamit için, her ne kadar oyununu beğenmesem de karakterli bir futbolcuydu, sahada varını yoğunu koyuyordu ortaya.inşallah tekrar iyileşir, futbol oynayabilecek duruma gelir.

Ya ne Hamiti Allah aşkına kanser olmaya niyetiniz var galiba.. Burak formunun dibinde,Sneijder var mı yok mu belli değil , Selçuk hücum anlamında etkisiz ,savuma düzeni bir türlü oturmamış,Eboue eski Eboue değil bu kadar büyük sorunlar varken Hamit yok diye mi oynayamıyoruz..Güldürmeyin beni Hamitle en ufak alakası yok bu kötü durumun hatta onun yerine kadroya giren Engin bence çok daha faydalı oluyor takıma..

Hamit'den kötü haber!

hamitden_kotu_haber_h2605.jpg

Real Madrid’e transfer olmadan önce belinden operasyon geçiren milli oyuncunun sezon başında nükseden sakatlığının fizik tedavi ile 8-12 hafta arasında düzelebileceği belirtildi. Bu durumda Galatasaray ligin ilk yarısında Hamit’ten yararlanamayacak

İlk yarıyı kapadı sanırım. Ameliyat olacakmış.

30 yaş civarı futbolcu almanın bir kötü örneği daha,oynasada oynamasada dert, takım kadrosu iyice daraldı,yabancıların bir çoğu balon yerliler ise balon bile olamayacak kadar kalitesiz..

Oynarken fıtık oluyoruz ama adam fiziken de güçlü takıma o açıdan katkısı oluyordu. Geçmiş olsun

Şimdiye kadar çok katkı göstermese de karakterli bir futbolcu, sağ bek oynayabileceğini düşünüyordum.

Geri
Üst Alt