- 28 Ekim 2009
- 7.298
- 3
- 1.173
O zaman senin hesabina göre Buraga laf atan tas olur![]()
Alaka= 0(sifir)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman senin hesabina göre Buraga laf atan tas olur![]()
Alaka= 0(sifir)
bazı çok bilmişler ine başlamış bik bik ötmeye.. hamit bu takımın omurgasını oluşturan 3-4 isimden biri onun yokluğunda'da durumumuz ortada bakmayın hamit belki maçlarda fazla göze batmıyor ama stadta çıplak gözle izlediğiniz zaman hamitin takımın mücadele gücünü ve çok koşmasıyla enerjisini artırdığını göreceksiniz daha doğrusu görüyordunuz ki adamın uzaktan attığı tehlikeli şutlatda cabası birde bu hamiti eleştirenler hamit bize transfer olduğundada böyle konuşuyormuydunuz bu kadar yanar döner olmayın hamit 6-7 sene öncede böyleydi şimdide öyle siz adamın tek başına şapkadan tavşan çıkarmasını mı bekliyordunuz? hamit takım oyuncuzu nitekim şuana kadar Galatasaray forması altında gayet başarılıydı ve malesef şanssız bir sakatlık geçirdi ama iyileşerek inşallah geri dönecek Aslan.
Aynen katiliyorum.
Her oyuncudan calimlar atmasini, sagdan atip soldan gecmesini, jeneriklik goller atmasini bekledigimizden boyle oluyor.
Hamit sakatlandigindan beri durum ortada, ortasahada mucadele gucumuz muthis dustu. Ortasahada hem kosan, hem tecrubeli adam bulmusuz ama bir turlu begendiremedik.
Hamit-Melo-Selcuk
ortasahasinin onune 2 kanat-forvet, bir de ortaya forvet koyucan ondan sonra yaslan arkana izle takimi.
işte malesef Türk taraftarının sorunu bu.. bir takımda herkesin bir görevi ve özelliği vardır kimisi bitiricidir kimisi rahat adam geçer kimisi nokta paslar atar ve kimisi ise koşar çırpınır mücadeleden çekinmez canını dişine takar işte hamitinde yaptığı tamda buydu ve malesef böyle ikinci bir adamımız yok.
Engin vardi biraz ozellikle ilk sene ve ben sampiyonlukta ciddi payi oldugunu dusunuyorum.
Ama onu da bitirdiler, o da toparlayamadi psikolojik olarak.
O da hem yetenekli hem de cok kosuyordu.
Engin'in boslugunu Hamit doldurmustu, o da sakatlandi.
Gerci sakatlanmasa da bizim dahi taraftar yuhlayarak falan adamin moralini yeterince bozuyordu zaten.
Hamit'i hic aramiyorum ben sahsen. Sözlesmesi fesh edilmeli. Parasi neyse verin gitsin.