#5 Hamit Altıntop

bazı çok bilmişler ine başlamış bik bik ötmeye.. hamit bu takımın omurgasını oluşturan 3-4 isimden biri onun yokluğunda'da durumumuz ortada bakmayın hamit belki maçlarda fazla göze batmıyor ama stadta çıplak gözle izlediğiniz zaman hamitin takımın mücadele gücünü ve çok koşmasıyla enerjisini artırdığını göreceksiniz daha doğrusu görüyordunuz ki adamın uzaktan attığı tehlikeli şutlatda cabası birde bu hamiti eleştirenler hamit bize transfer olduğundada böyle konuşuyormuydunuz bu kadar yanar döner olmayın hamit 6-7 sene öncede böyleydi şimdide öyle siz adamın tek başına şapkadan tavşan çıkarmasını mı bekliyordunuz? hamit takım oyuncuzu nitekim şuana kadar Galatasaray forması altında gayet başarılıydı ve malesef şanssız bir sakatlık geçirdi ama iyileşerek inşallah geri dönecek Aslan.

Aynen katiliyorum.

Her oyuncudan calimlar atmasini, sagdan atip soldan gecmesini, jeneriklik goller atmasini bekledigimizden boyle oluyor.

Hamit sakatlandigindan beri durum ortada, ortasahada mucadele gucumuz muthis dustu. Ortasahada hem kosan, hem tecrubeli adam bulmusuz ama bir turlu begendiremedik.

Hamit-Melo-Selcuk

ortasahasinin onune 2 kanat-forvet, bir de ortaya forvet koyucan ondan sonra yaslan arkana izle takimi.

Atış serbest şimdi. O zaman hamitten daha iyisi vardı daha ucuza da sırf zarar olsun diye alındi hamit yani. Alındığı zaman herkes mutluydu. Sakatlanmadan önce de özellikle yabancı kısıtlaması olan ülkemde her hocanın tahtaya ilk yazacağı adamlardan biriydi. Şimdi böyle oldu. İmparator kazığıymış. Peki futbol uleması arkadaslarım siz olsaydinız yerli oyuncu olarak kimi alırdınız hamit yerine o zaman.

Aynen katiliyorum.

Her oyuncudan calimlar atmasini, sagdan atip soldan gecmesini, jeneriklik goller atmasini bekledigimizden boyle oluyor.

Hamit sakatlandigindan beri durum ortada, ortasahada mucadele gucumuz muthis dustu. Ortasahada hem kosan, hem tecrubeli adam bulmusuz ama bir turlu begendiremedik.

Hamit-Melo-Selcuk

ortasahasinin onune 2 kanat-forvet, bir de ortaya forvet koyucan ondan sonra yaslan arkana izle takimi.

işte malesef Türk taraftarının sorunu bu.. bir takımda herkesin bir görevi ve özelliği vardır kimisi bitiricidir kimisi rahat adam geçer kimisi nokta paslar atar ve kimisi ise koşar çırpınır mücadeleden çekinmez canını dişine takar işte hamitinde yaptığı tamda buydu ve malesef böyle ikinci bir adamımız yok.

işte malesef Türk taraftarının sorunu bu.. bir takımda herkesin bir görevi ve özelliği vardır kimisi bitiricidir kimisi rahat adam geçer kimisi nokta paslar atar ve kimisi ise koşar çırpınır mücadeleden çekinmez canını dişine takar işte hamitinde yaptığı tamda buydu ve malesef böyle ikinci bir adamımız yok.

Engin vardi biraz ozellikle ilk sene ve ben sampiyonlukta ciddi payi oldugunu dusunuyorum.

Ama onu da bitirdiler, o da toparlayamadi psikolojik olarak.

O da hem yetenekli hem de cok kosuyordu.

Engin'in boslugunu Hamit doldurmustu, o da sakatlandi.

Gerci sakatlanmasa da bizim dahi taraftar yuhlayarak falan adamin moralini yeterince bozuyordu zaten.

Engin vardi biraz ozellikle ilk sene ve ben sampiyonlukta ciddi payi oldugunu dusunuyorum.

Ama onu da bitirdiler, o da toparlayamadi psikolojik olarak.

O da hem yetenekli hem de cok kosuyordu.

Engin'in boslugunu Hamit doldurmustu, o da sakatlandi.

Gerci sakatlanmasa da bizim dahi taraftar yuhlayarak falan adamin moralini yeterince bozuyordu zaten.

artık bir an önce takıma geri dönmesi için dua edecez yoksa bu gidişle işimiz yaş.

Bu adam müzmin sakat,zaten iyi olsa Real Madrid tutardı elinde.Ona gelene kadar daha ne adamlar var.Bir yanlış transfer daha...

Belki oynadığı zaman çok kızıyorduk sürekli şut atıyor falan diye ama bu sefer de neredeyse hiç şut atamıyoruz buda skora etki ediyor .

Hamiti cok ariyor bu takimin orta sahasi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamit'i hic aramiyorum ben sahsen. Sözlesmesi fesh edilmeli. Parasi neyse verin gitsin.

Hiç aramıyorum bu adamı.Selçuk'un yükünü biraz alıyordu sadece.Başka da özelliği yok zaten.Ha bir de direğe vuruyordu habire. :DD

Hamit varken bir şey yapmıyordu ki, oynasa pek farkedeceğini sanmam.

Allah belami versin su Hamit siz Galatasaray curudu gitti. Su adam sayesinde orta saha direnci diye birsey vardi, Eboue e yardim eder, Selcuk la pas yapar, MElo la savasirdi, adam sakatlandi takim resmen stop etti. Belki skora pek katkisi olmazdi ama takim oyunu neymis onu ilk yapan Hamit idi.

Ne derseniz deyin Hamit bu takima sart!

Hamit'e küfür eden ergenler adamın tek başına takım savunmasına ne katkı verdiğini bilemezler onlar için futbol show yapmakla oynanıyor.

Geri
Üst Alt