#5 Hamit Altıntop

Hamit'in yedekte oturması bile takım için avantaj.

Kanatları Bruma/Hakan yap yada onlara benzer yetenekli genç oyuncularla. Hamit'i de Melo'nun yanına koy, en kötü Selçuk-Hamit dönüşümlü oynar yada sağ beke koy. Bence çok fayda sağlar.

Olabilir bence. Selcuk zaten fazla rahat bu aralar. Pas yaptigi da yok. Hamit Selcuk'tan daha iyi bir pasör. Defansif acidan da daha iyi.

0RrGpih.jpg

Yekta ve Ceyhun'un rotasyonda sık sık şans bulduğu mevcut kadromuzda Hamit kesinlikle iş yapar.Tabi sakatlıktan çok iyi dönmesi lazım.

Biraz duygusal olabilir ama Hamit'i ben seviyorum ve takıma da faydalı olacağını düşünüyorum.

Burdaki en önemli 2 unsur; 1.si Hamit'in ne şekilde döneceği 2.si de Mancini'nin Hamit'i ne şekilde kullanacağı.

Şayet sağlam bir Hamit olursa önemli olan Mancini'nin Hamit hakkında düşüncesi olacaktır, ondan faydalanmayı isterse başka bir Hamit izleyebiliriz.

Nasil doneceginden ziyade bu adam ne zaman donecek yahu, unutulmus gitmis topcular gibi, hic bir yonetici/teknik eleman/saglik ekibi sakatligi hakkinda konusmuyor. Devlet sirri mi.

ben cok ozledim hamiti direkleri dövmesini bile özledim dön be koçum iyileşirse ilk olarak ztk maçlarında oynar orda durumuna bakılır inşallah sağlam döner.

Dün nisanlanmis. Hayirli olsun Hamidim !

İyileşse de kupa maçlarında form tutsa bari.

Ünal Aysal dönemi boyunca yapılmış en kötü transferdir. yıllık 3 milyon euro alıp , koca sezonda oynadığı 2-3 iyi maç olmayan çöp orta saha oyuncusu.

Oynarken çok eleştirdiğm bir oyuncumuzdu ama o kadar alternatifsiziz ki Hamiti arar oldum...Umarım bir an önce döner takıma en azından kenarda tecrübeli futbolu bilen bir oyuncumuz olur..

hamitin ölüsü bile defansif anlamda bahsi geçen yerli sağ beklerden daha iyidir, takım oyununu en iyi bilen adam takımdaki, en iyisi bekte kullanmak, takımı yavaşlatmaz ama takım savunmasına ciddi katkısı olur, tabi birde eskisi gibi ortalarını görürsek arada güzel olur.

Geri
Üst Alt