#5 Hamit Altıntop

Ne yaparak?!...Her top alışında sırtını rakibe yaslayarak mı?...Gol attığı Schalke deplasmanında, ikinci yarı takım tükenmişken birkaç atak kesmiş olması dışında tek bir icraatını söyleyemezsin, direnç anlamında...Eboue nin futboldan soğumuş halinde bile Hamit in muhteşem(!) performansının etkisi olduğunu düşünüyorum...Çok başarılı olmasını isterdim Hamit' in, olmadı, olacağı da yok, maalesef...

Çok uzun zamandir berbat oynadi, Schalke goldan hariç pek iyi oynadigi maç hatirlamiyorum.

Hamit ve Riera gibilere çok fazla para harciyoruz.

Çok şükür dönüyor Hamit.Özellikle Koray'a alışması için yardımcı olmalı.3-5-2 sisteminde en iyi isim Hamit'tir.Ağırda olsa tecrübesiyle bunu kapatır.

Yasli oyunculardan kurtulmamiz gerektigini söyleyen Mancini, Hamit'e fazla tahammül etmez bence.

Ne zaman geliyo Hamit?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hamitin bundan sonra doğrudüzgün futbol oynayabileceğini sanmıyorum umarım yanılırım

Emperaterim devam ediyor olsaydı ''Yürüyebiliyorum, oynarım'' dediği müddetçe ilk 11 çıkmaya devam ederdi de o devir geçti...Mancini performansı baz alır, antrenmanda bakar ki adamın beli dönmüyor, 18 e bile almaz, adamın niye umurunda olsun CV sinde falanca filanca kulüpler yazıyor olması; kadro içinde popülizm peşinde olmayacağına göre?...

Hamit'e ağır dediniz fakat şu kötü zamanda ölüsü yeterdi.Sabırsılıkla bekliyorum aslanı..

Antrenmanlara başlamış, iki hafta sonra döner :ka21:

Antrenmanlara başlamış, iki hafta sonra döner :ka21:

Dönecek...döndü...bir kaç maç vasat oynadı...sakatlığı nüksetti...salonda çalışıyor, iki hafta sonra oynar...sakatlığı geçmiş, Mancini niye oynatmıyor?...fizik tedavi görüyor...seneye bomba gibi dönecek...vs...vs......

Hamit in Galatasaraydaki kontratı bu minvalde dolacak gibi görünüyor, maalesef kulüp bütçesinde en büyük yıkıma sebep olan transferlerden biri olarak tarihe geçecek bu gidişle...

antrenmanlara çıkıyor diye haberler varmış da forumda kaynağı yasak olduğundan bulamadım , hangi gazetede yazıyor

Çeptalk

Hamit herkesin düsündüklerinin aksine cok önemli bu takim icin. Umarim fit bir sekilde geri döner.

Bize geldiğinde oynamasını engelleyen bel sakatlığının tedavi edilmiş olması ve bomba gibi dönmesini istemek büyük hayalcilik mi olur?

Hirsli canla basla oynuyor eyvallah

Ama saha icinde futbol anlamda hic bir katkisini goremedik

Surekli sac bas yoldurdu

Sabri'den ne artisi vardi allah askina

Sezon sonu tesekkur edip yollanmali senelik 3,5m kazaniyor kazancinin yarisi kadar faydasi olmadi

Hantal oyuncular görmek istemiyorum sahada. Ceyhun, Salih ve Hamit bu kategoriye giriyor.

Olm bende Hamiti begenmiyorum ama ihtiyacimiz var.

Eboue iyice lesh oldu, zaten ligde oynayamaz.

Geriye sag bek icin Sabri ve daha leshi Salih kaldi.

Onlari oynatmaktansa Hamit oynasin.

Cabuk dön Aslan parcasi!

Geri
Üst Alt