#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Çok iyimsersin. Hamit nasıl yapacak bunu? Hamit hantallığı ile yanından geçen topa müdahale edemiyor. Bir de bu kilitleme işi nasıl olacak bir açıklasan. Portekiz ve Hollanda maçlarını dikkatli izlemiş olanlar Hamit' i neler beklediğini az çok tahmin edecektir.

:f hamitin yapması gerekenleri yazdım.hem olacak hiçbişeyi bilemeyiz.erken konuşmak iyi değil :f

897857630.jpg

Gerçekten sağ içte oynadığından beri istediğimiz Hamit gibi oynuyo böyle devam reis ...

Çok iyimsersin. Hamit nasıl yapacak bunu? Hamit hantallığı ile yanından geçen topa müdahale edemiyor. Bir de bu kilitleme işi nasıl olacak bir açıklasan. Portekiz ve Hollanda maçlarını dikkatli izlemiş olanlar Hamit' i neler beklediğini az çok tahmin edecektir.

Yanından geçen topa müdahale edemiyor dediğin adam son İBB maçında karşı ceza sahasında kaptırdığı top kendi yarı sahası karşı taç çizgisine kadar kovalayıp topu kazandı.

Son maçlarda gayet güzel işler çıkartıyor Hamit. Daha da iyi olacaktır.

Adam motoru açtı iyice dk 90 hala pres yaparak tüm yarısaha rakibi sıkıştırıyordu.

son 3 4 mactır hamitin içinden hamit cıktı :)

O kadar dedik sağ acıktaki performansına bakarak ergen ergen yorum yapmayın diye . Ne oldu şimdi ? :asd:

yine bir avrupa maçı yine hamit bu aradama bu tip maçlarda gerçekten ihtiyacımız var

Manchester 2 maçı ve schalke maçlarında uefa tarafından maçın adamı seçildi bu maç da aynısını bekliyoruz :b5:

Yaa bu hamiti top oynama tarzını fazla sevmiyorum ama ayağına top geldiğinde mutlu oluyorum joker adam dedikleri bu. Karakteri bakımında tam bir Galatasaray futbolcusu.. Kötüde oynasa çabalıyor.. Adamsın :)))

Ynt: #4 Hamit Altıntop

İnsallah Bugun golu var hatta macta ki İlk gol :)

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nedense çok güveniyorum kendisine.

Uzaktan şutları ile etkili olur görüşündeyim.

Avrupa'da toplara en iyi vuran 3 adamdan birisi bunu iyi kullanmamız lazım. Bam Bam Bam

Ben gol atacagini hissediyorum Hamit'in.. Insallah olur :ayatollah:

çok eleştrildin ama kaptan olacak adamsın aslanım çok seviyorum :ayatollah:

Geri
Üst Alt