#5 Hamit Altıntop

Hamit Başkan sen nörüyon ya. Taraftarın takımda görmeyi en çok istediği oyunculardan biriydin yaş olarakta çok geç yaşta gelmedin ama ne olacak böyle bilmiyorum ki kıpırdanmaya razıydı taraftar daha kötüye gitmişsin. Sanki Space Jam'deki yeteneği çalınan basketbolcular gibi olmuşsun. Normal bir vatandaş gibi oynuyorsun hatta halı saha maçlarında bile çok azar işitirsin yani.:D Ne olursa olsun umarım bir şekilde toparlanır Hamit her zaman ihtiyacımız olacak bir oyuncu.

Sistemin takir takir isledigi takimlarda Hamit gorev adami olarak etkili olur. Serbest vuruslardan once bu goruntulerin oldugu takimlarda da yerden yere vurulur.

999176_10151841158877526_856079048_n.png

Geldigi gunden beri belki Eboue ile uyumunu arttirir diye umuyorum ama bosuna. Ne cok yetenekli ne de tekmeye kafa sokan turden bir oyuncu. Bayern yonetiminin, Morinho'nun kendisinde gordugunu bizim gormemiz imkansiz.

Yedek başlamalı artık formayı haketmiyor.

Aşırı ağır bir oyun anlayışı var ama bazen öyle paslar atıyorki milimetrik.Sırf o pasları atsın diye oynasın bari diyoruz.

Pişmanım ama uzun yıllardır ilk kez kendimi tutamadım birine bela okudum ... O duran top rezaleti ve akabinde kalemizde gördüğümüz pozisyon aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum...Beyni alınmış Hamitin birşey beklmeyeiin bir ara ciddi ciddi sakat falan da yerine Halil mi oynuyor dedim..Ama o bile bu kadar rezil olamaz...Hamit efendi ol kendine yakışanı yap ve ayrıl şu takımdan..Fatih Hoca duy artık bizi istemiyoruz böyle topçu bozuntularını

bu 66 sayfalik hamit ile hakan b. in 66 ci sayfalik baslik ile baya benzerlikler var nedense :)

umarim ayni cekilde hepimize tokadi yapistirir hamit bana dahil.

benimde ümidim yavas yavas tükenmeye basladi resmen. rieradan sol bek olur bu hamiten topla oyunda adam olmaz sahada :(

topsuz oyunda cok etkili odlugundan dolayi ve tercübesinden dolayi hoca israr ediyor hamite. az da para almiyor bide sonucda :(

Artık çok zor kendini iyice saldı.Sanki oda olmuyor der gibi bir hali var.

İşte bu çok çok kötü bir durum :(

Geri
Üst Alt