#5 Hamit Altıntop

kör ölür badem gözlü olur hesabı...

hamit mevcut sistemde nerede oynayacak acaba ? ortada melo nun yerinde mi yoksa kanatta bruma veya aydın ın oynadığı bölgede mi ?

hamit ten çok fazla bir şey beklemeyelim.

bunun futbol hayatı bitti artık geri dönebilirse ki inşallah dönmez o eski berbat hamiti bile mumla aratır.

Beşiktaş taratarına laf ediyoruz ama bizim taraftar kalitesinin düştüğünü, Ceyhun, Aydın, Amjrabat, Hamit' i hala savunanların çokluğunu görünce anlıyoruz. Bugün sakatlandı diye kahrolduğumuz Sneijder' i daha düne kadar yerin dibine batıranlarda çoğunluktaydı.

sunun sözlesmesini fesh edin gitsin, sivas'a mi gider augsburg'a mi gider onu kendi bilir

fenerbahçenin bize kazığı oldu, hasan şaş yerden göğe kadar haklıydı bu konuda :dispirited:

Bu adama laf atmanın hiçbir mantığı yoktu geldiğinden beri bel sakatlığıyla oynadı. Hamit'in acilen takıma dönmesi gerekiyor.

Valla şuuuuuuuuuuut demeyi özlediysen Hamit'i özlemişsin demektir. Ben arada saçmalasa da Hamit'i çok özledim. Çok büyük ağırlığı vardı maçların genelinde.

Üşüyoruz Reiz dön artık.

Hamit tir gibi yavas ama Taktik bilgisi, fizik gücü ve defansa katkisi iyi

{Tapatalk}

Defansif anlamda takımı diri tutan oyuncuydu hakkını yemeyelim şimdi. Büyük maçlara büyük oynuyordu. Evet yavaştı tamamda bu onun suçu değil onu kanat oynatan hocada suç.

Aynısı burak içinde geçerli. Sayıyorum sövüyorum ama sakinleşince bunu görüp hala oynatan teknik heyete gıcık kapıyorum.

Hadi mancini takımı tanımıyor burak'ı 2 yılın gol kralı bişey yapar diye oynatıyor bu adamın o bölgede oynamayacağını tugay bilmiyor mu.

Hamit geri don!! Gozume uyku gelmiyor bi turlu, herkes sana sayardi ama gercekten orta saha da lazim birisin..

Tekrar iyi geceler..

Evet Hamit orta sahayı daha diri tutuyordu ancak şu takımda olması çok da fazla bir şeyi değiştirmez.

hamit benim beğendiğim bi adam.

taktik disiplini üst düzeyde bi oyuncu.

kalitesinden şüphe duymadığım adamı sonuna kadar desteklerim. hamit de onlardan biri.

yerini kaybetmiyor, alanını kapatıyor vs dediğim zaman bunların önemini anlamayanlar

şimdi bekine hiç yardımcı olmayan, alanını dahi kapatma zahmetine girmeyen adamları izleyince belki bieyler çakozlamışlardır.

bizim için önemli bir futbolcu olduğunu sakatlanınca anladı bizim futbol ulemaları.

iyileşip oynamaya başlayınca yine yerin dibine sokulacak.

Geri
Üst Alt