#5 Hamit Altıntop

Hoşgeldin Hamit

ŞL maçlarında başka türlü oynadığını düşünürsek

tam zamanında geldin

Beyler sakin. Adam aylardır yoktu. 20 yaş ortalaması olan toplama bir takıma maçın sonlarında girdi. Ne bekliyordunuz?

Destan yazacağından değil, zaten yeni oyun düzenimizde kanat veya bek oynayamaz ancak orta sahada iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.

Gambocya parasiyla yaz daha buyuk rakam cikar ;)

tapatalk

15 milyon euro toplam maliyeti,bonservis 3-3,5 arasi+4 senelik mukavele 3'er milyondan..mac basi alacaklari ile maliyeti daha da yükseliyor..

simdi rahatladin mi aslanim?;)

eski para ile hesaplamam bu kadar agrina gidecegini bilseydim yazmazdim..:crushed:bir dahakine senden izin almadan yazmam buraya!!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cBhzTamYdCY[/media]

Hazir oldugunda Mancini´nin de Hamit´ten vazgecmeyecegini herkes görecek.

Mancini futbolu bilen adamlarla oynar, Hamit de bunlardan biri. Formunu yakalasin, Mancini´nin de bankosu olacak.

a2 takımımızın kaptanı olarak sahada şu sıralarda :D rakip kasımpaşa onların kaptanı da volkan yaman izleyebilsek iyiydi ontivero falan da oynuyor

Çeptalk

a2 maçını izleyen var mı ?

Bizi acil olarak Selçuk'tan kurtarmalı.Umarım sağlıklı döner...

Fit bir Hamit Chelsea maclari icin süper olurdu.

2-1 kaybetmisiz (@GSfutbolakademi)

Koray, Ontivero, Umut G., Aykut, Emre Can ve Ibrahim de oynamis

Bidaki mac banko oynasin, Selcuk u gormim en azindan.

selçugun bu formsuzlugundan sonra.selöugun yerıne ılac olur.ama acıl form tutması gereklı

Instagram'da şu fotoğrafı paylaşıp,''Kardeşlerimle güzel bir galibiyet'' notunu eklemiş.

Bh1CWtFCIAAjaEi.jpg:large

Oyunculuğu her zaman eleştirilebilir ancak karakteri,iş ahlakı tartışma konusu dahi olamaz Hamit'in.Bayern Münih'te,Real Madrid'de oynamış,ŞL Finali görmüş adam sıfır ego sahibi.Bir A2 maçından sonra şu fotoyu paylaşması ve genç oyunculara kardeşim diye hitap etmesi çok hoşuma gitti.Umarım toparlar da hak etmediği lafları daha fazla duymak zorunda kalmaz.

Geri
Üst Alt