#5 Hamit Altıntop

Ben orta 3lüde oynatılmalı diye düşünüyorum. Aman aman oynamasına da gerek yok, Selçuğu kesebilsin kafidir benim için.

Hamit en azından bu yıl orta sahada olmalı.Pas yapar ve tecrübesiyle iş yapar

bir iki maç sonra döner. melo-selçuk-hamit orta sahasını görürüz. gerçi yekta şu sıralar gayet iyi performans sergiliyor.

Hamit'in donmesi iyi oldu

Deplasmanlarda burak/drogba yerine hamit oynar ve daha mucadeleci bir takim oluruz

Bruma ve emre'nin kaybinin ustune hamit'in donmesi ilac gibi oldu :)

Sene başından beri her maç üstüne koya koya rezil oynayan Selçuk oynayacağına Hamit Altıntop oynasın biraz da. Hamit Altıntop bu kadar görmezden gelinecek bir adam değil. Adamın Schalke, Bayern Münih ve Real Madrid kariyeri var. Sakatlığı da geçti ama ligde bile yedeğe alınmayıp Selçuk oynatılıyor. Hamit en azından biraz daha isyankar ve agresif bir oyuncu Selçuk gibi gamsız değil..

hamurttan medet umanlara gulmekten baska yapabilecegim fazla 1 sey yok

Hamit geri dönemez artık. Bel ağrıları yüzünden maç kadrosuna alınmamış sanırım. 25 olsaydı daha olumlu bakabilirdim ama bu yaşta zor. Bir şey beklememek lazım

Sakat degilken dökülüyodu bu sakatliktan sonra tamamen dökülür. Hamitle mamitle düzelmez bizim takim. Ya bastiracak parayi alacak iyi yerlileri ya da basacak tff binasini yedirttirecek ordakilere yabanci sinirlamasini.

Hamit'ten artıkın hiçbişey olmaz.2 sene emekli ikramiyesiyle oynayacak işte.

Bu adama ne oldu?

Yaw en azından Sabri'den ve Selçuk'tan ne kadar bitik olabilir ya da Veysel'den.

En azında yarım devre de olsa oynar bu takımda.

Nereden anladın yüreğiyle oynadığını :D adama her maç sövüyorduk.

Hiç özlemedim. Kıçını taç çizgisinin orada rakibe dayar topu kurtarmaya çalışırdı

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hamit'in instagramdan paylaştığı fotoğraf. Floryaya metrobüsle gidiyormuş.

LPpGzZ.jpg

Gözümde bir kez daha büyüdün Hamit.

Geri
Üst Alt