#5 Hamit Altıntop

Hamit mutlaka kalmalı hatta kaptan yapılmalı artık yaşı 32 gençlere özellikle gurbetçilere abilik yapacak en iyi isim. Bunun dışında birçok yerde oynamasıda önemli bu sınır varken 11 olmasa bile müthiş bir alternatif

Şu reale yaptığın güzelliği bize de yapsaydın ya. Hepiniz traşsınız.

Yabancı sınırlamasında senin katlanmış olan değerin birkaç kat daha arttı . Seneye göster kendini hamit !

Hem sağ bek hem orta saha olarak faydalı olur bu yabancı sınırında önemli bir isim

Hamit candır. Sanki eskiden uçuyordu da, adam ağırlaşmışmış. Onu diyenler Hamit'i Galatasaray'a geldikten sonra izleyenlerdir. Kusura bakmayın bu konuda biraz sinirliyim. Devamlı bir maç temposu yakaladıkça, bir istikrar tutturacaktır. Hamit tipi adamlar böyledir. Umarım seneye çok daha sağlıklı bir şekilde başlayıp, takıma yararlı olacak. Mancini'nin 1 numaralı adamı olur.

hamit i artık kanat veya bek olarak kullanmak intihar olur sakatlıktan önce yavaş ve beli dönmüyordu şimdi dahada beterdir fizik gider ama teknik kalır selcugun formsuz oldugu zamanlarda melonun yanında denenebilir iş yapar bu sezon hamit gümledikten sonra iyice ilerde top tutamamaya başladık drogbada sonmaçlarda gidince tamamen gümledik ve hersey sneijder in sihirine kaldı

tamam hamit top eziyor yavaş ama adam en azından ilerde sorumluluk alıyor top istiyor top tutup takımın ileri ''yürümesine'!! malesef koşmasına degil evet yürümesine yardımcı oluyor selcuk gibi etrafında pas atılmasın diye rakip arkasına saklanan adamlar oldukca 2 futbolcumuz arası mesafe 10 20 m olursa evet hamit top ezer

Hamit candır. Sanki eskiden uçuyordu da, adam ağırlaşmışmış. Onu diyenler Hamit'i Galatasaray'a geldikten sonra izleyenlerdir. Kusura bakmayın bu konuda biraz sinirliyim. Devamlı bir maç temposu yakaladıkça, bir istikrar tutturacaktır. Hamit tipi adamlar böyledir. Umarım seneye çok daha sağlıklı bir şekilde başlayıp, takıma yararlı olacak. Mancini'nin 1 numaralı adamı olur.

hamit yıldız degil işte herkes büyük beklentiyle yaklaştı ama hamit bu tam bir görev adamı uygun görevi vericeksin işleyen bir sistemde iş yapar takım kötüyse oda kaybolur

Kalmasından yanayım hamitin vala ne yalan söyleyim seviyorum bu adamı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Seneye bize lazim olacak, onun tecrubesi cok onemli bu takim icin, insallah daha da sakatlanmaz

Sıkı bir yaz kampıyla kendine gelir. Seneye lazım olacak bize.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Hicbir beklentim yok bu adamdan. Seneye de yata yata 3 milyonu cebe indirir.

Hicbir beklentim yok bu adamdan. Seneye de yata yata 3 milyonu cebe indirir.

Öyle deme Murhan.5+3'te oyuna yabancı alırken takımın sistemi biraz bozulacak.Hamit gibi sağ bek,sağ/sol açık,orta saha gibi yerlerde oynayan oyuncular lazım bence.Benim de beklentim fazla değil bu arada.

Sağlam bir Hamit kalsın derim ama söz konusu Hamit olunca sağlam olacağına pek inancım kalmıyor. 2-3 maç oynayıp fıtık falan olur yine. Azda para almıyor yani. Bilemiyorum açıkcası. Doğru kararı vermek lazım.

Yattığı yerden 10 trilyonu cebe indirdi.

Simdiye kadar bir isimize yaramadı bu saaten sonra bi işimize yaramaz,olan boşa giden paralara olur.

Tazminat olarak 1 milyon euro ile yol vermek en.mantıklı si.

Yabancı kontenjanı varken, Hamit'le yolları ayırmak kötü olur. Hamit gelecek sezon bol bol forma şansı bulacaktır.

Geri
Üst Alt