#5 Hamit Altıntop

Müzmin sakat!! şu adamın yattığı yerden yılda 3 milyon euro alması dünya futboluna ihanet.

Hamit'in geçen seneki maçlarına bakıyorum da gerçekten efsane oynamış . Şutları dışında oyunu , mücadelesi de iyiydi .

Ne olduysa sene başı sakatlık geçirdi o dönemden beri bir türlü istikrarı yakalayamadı .

Sağ beke filan yazanlar var.Hamit bitti arkadaşlar bu saatten sonra rotasyon oyuncusu bile zor olur.

3 milyon euro garantisi var yeni bir ziynet sali bulması an meselesi yine beli patlatacaktır mümkünse sözleşmesi karşılıklı fesh edilmeli

3 milyon euro garantisi var yeni bir ziynet sali bulması an meselesi yine beli patlatacaktır mümkünse sözleşmesi karşılıklı fesh edilmeli

Ah reis ah..

Valla çok eleştirdim almadan ama ne olacak, olan bize oldu. 4 yıldan 3 milyon, etti sana 12+bonservis 15'i geçti

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yıllık ücretinde indirime gidilmesi lazım 2 m.e. sabit ücret uygundur.R.madrid de para almadı sakatlığından dolayı filan diye haberler geçmişti bizde ses yok tıkır tıkır alacak heralde...

1908323_779014698810683_6383123112309397119_n.jpg

Şu yazılanları görünce ben başka hamit i izledim diyorum.Aldığı topu geriye oynamak ne zamandan beri top tutmak oldu, 3 milyon euro verceğine al bi genç ona 1 versen daha yaralı olur.Kanat oyuncusu top mu tutar.Her yerde oynarmış oynasın bakam kolaysa 1 yıl zaten yatarak geçirdi.

Şu yazılanları görünce ben başka hamit i izledim diyorum.Aldığı topu geriye oynamak ne zamandan beri top tutmak oldu, 3 milyon euro verceğine al bi genç ona 1 versen daha yaralı olur.Kanat oyuncusu top mu tutar.Her yerde oynarmış oynasın bakam kolaysa 1 yıl zaten yatarak geçirdi.

Hamit kanat oyuncusu değil. Bu baştan bir yanlış zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Hamit sağ iç ortasaha oyuncusudur. Schalke'deyken de böyleydi, diğer takımlarda da. Sağ kanat ve sağ bek oynayabiliyor. Ama kesinlikle kanat oyuncusu değil. Olamaz da zaten. Stili uygun değil çünkü.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Madem kanat değil kanatta oynamasın o zaman bu takım nerden hücum edicek forvetler zaten önüne top istiyor ortasaha desen defansı zor yapıyor.Kanattan başka şans yok.Bir yıldır oynamıyor bundan sonrada oynayamaz GS'nin bir kuruşunu bile boşa harcatmayan Fatih hocanın hediyesi yılda garanti 3 milyon yazık

Geri
Üst Alt