#5 Hamit Altıntop

Şu adamda bir kalite var kardeşim galatasaray formasıyla görünce daha güven duyuyorum takıma üst düzey bir oyuncu ama maalesef şu ana kadar katkı vermedi. Bundan sonra hamite sağ beki verip arkana yaslanacaksin kardeşim .

Maasi yariya indirilse gikimi cikarmam ama senelik 2,75 nedir aga bir de mac orimleri var bunun :)

Amrabat transferinde oyuncuya 5 yilliktan 1,7 milyon civari bi maas+Kayseriye 5 milyon diye planlandi. Kayseri 8 isteyince Amrabat maasindan her yil icin 600bin kesinti yapilmasini istedi, toplam 3milyonluk kesinti de Kayseri'ye verildi. Dolayisiyla maliyette hic bir degisiklik olmadi.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Seneye oynar bu ama kapalı kutu şimdilik ne performans verir bilinmez

Hesap Makinesi

Son yillarin en büyük fiyaskosu en berbat zarari,zerre-i miskan bir fayda goremedik trilyonlarca cukka keyifler gicir

Son döneminde patlama yapan futbolcu grubuna girmesi dileği ile, bu patlamayı bir Alman hoca ile yapabilir belki..

Hamit sağ bekte iyi isler yapabilir. Hangi mac oldugunu hatırlayamıyorum ama sakatlanmadan bir kac hafta önce milli takımda sağ bek oynamıs ve cok iyi performans sergilemisti.

Türk futbolcu kıtlığı varken kalmalı.Ancak yaşadığı uzun sakatlık ve yaşı itibariyle kapalı bir kutu.Yabancı sınırı olmasa 1dk tutulmamalı derdim.Galatasaray gibi bir klüp her zaman en iyi ve en hazır oyuncularla oynamalı.3 kulvarda iddalıyız diyorsak bunu yapmalıyız.Şampiyonlar ligi AP ayrı bir seviye.Ancak yapacak bir şey yok.Yabancı sınırı Türk futbolunun elini ayağını bağlıyor.Bakın göreceksiniz satılmış TFF sene sonu yabancı sınırını kaldıracak çünkü Fenerbahçe sinin şike yapmak suçundan aldığı Avrupa cezası bitecek.Bunu herkeste görüyor zaten.Bu satılmışlar olmasa bu takım Şampiyonlar liginde son 4 yapabilirdi.Devre arası transfer yapamadık.Küçük hesaplar içinde koşanlar yüzünden Türk futboluna yazık oluyor..

Katkı vermesi dileğiyle... 18 kişilik kadro için önemli.

Kronik bel sakatlığı olmasa iyi oyuncu

Hesap Makinesi

925291_677627338978339_1679053345_n.jpg

hamitaltintopofficial 18 saat önce

Güzel Eşimle Medine'ye Yolculuk Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Isteyenlere nasip etsin. Inşallah

Geri
Üst Alt