#5 Hamit Altıntop

yılda 3 milyon Euro garanti parayı cukkala,sahada belini bile döndüreme ondan sonra feylosof kesil, ne ala....

hamit ne olursa olsun bu takımın önemli parçasıdır. Hem gençlere yol göstermesi, hem grup yapmaması, hem de tecrübesiyle çok şey katıyor. Oyun olarak ise galipken tempoyu iyi düşürüyor, topu takımda tutuyor hamit dışında takımda bunu yapan yok.
Sahada 3 milyonu hak edecek ne yapmış? SIFIR!

temposunu 90 dakikaya yayabilse bu ligin net en iyi 3 oyuncusundan biri olur. ne var ki 45 dakikalık oyuncu..

Hamit macin en iyi lerinden biriydi, tecrubesi bile yetiyor. Mac temposu arttigi surece daha da faydali olacaktir.

Yavaş yavaş forma giriyor 2-3 ay öncesine göre biraz daha çevik ve sürat kazanmış.

dün maçı çevirenlerden biriydi emre varken topu tutamayan ve kanadı boş bir takımdık. Hamitin girmesiyle sabri rahatladı ve top hep bizde kaldı.

Eğer yaşı 28 olsaydı bu ligi süpürürdü bayern ve real gibi 2 büyük takımda oynamış kaç oyuncu vardır? sneijderle beraber takımın en büyük kariyerli ismi ama türk olduğundan çoğu kişi unutuyor.

Fotografta Hamza hocaya iyice yanasmis hocaya yakin olmak icin. Mac basi ücret sen nelere kadirsin.

Diyarbakirspor'da falan anca oynar bu Hamit efendi, 22 oyuncunun en kötüsü Hamit'ti ilk devre.. Oynatmayin abi su adami.

Bi futbolcu takıma ne kadar zarar verebilirse o kadar verdi bugün. Yani max. budur bi futbolcunun daha fazla olamaz. 87 dk. nasıl sabretti hoca biliyorum bu bildiğin torpildir başka bişey değil. Hamza hoca güven kaybediyor böyle yaparak.

Tarihimizin en büyük kazığı. Götünü döndüremeyen adama yılda 3.5 milyon euro veriyoruz.

İddia ediyorum şu adam dünyadaki hiç bi takımda 90 dakika oynayamaz heralde Galatasaray hariç.Rezalet vallahi.

Devre arası Alman liginin alt sıra takımlarına gönderilmeli. Artık kardeşiyle oynasın. Hali yok resmen bitmiş adam. Koşamıyor hatta yürüyemiyorum hatta futbolu bıraksın sağlığı için.

Geri
Üst Alt