#5 Hamit Altıntop

Ben futbolcu olsam kötü oynuyorsam eğer "hoca beni kenara al" derim. adamın yürüyecek hali kalmamış hala oyunda tuttu hoca. hele hele sol kanata yakın oynattı bir ara gözlerime inanamadım. prandelli vol.2

Her ne kadar nefret etsem de Aydın Yılmaz'ın oynamasına bile razıyım.Şu hıyar herif 3 milyon euro kazanıyo adaletin yansın dünya.

Almanyaya postalanmalı. Orda 2ci ligde system takımında rahat oynar.

Son yıllarda yediğimız en büyük kazıklardan. Hamite oyun içinde çok fazla kızıyorum ama mücadele olarak elinden geleni yapıyor fakat yetersiz kalıyor. İşte o zaman iş hamza hocayla alakalı. 80 küsür dakika tahammül edemez,etmemeli.

Ulan o kadar akillisin hocaya desene beni oynatma ben yatarak takima daha faydali oluyorum, bu sekilde zarar veriyorum veya en azindan saha icinde calim deneme basit oyna.

kanatta mi oynadi yine
bu adami orta sahanin ortasinda oynatmak gerekiyor baska hicbir pozisyonda basarili olamaz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

kanatta mi oynadi yine
bu adami orta sahanin ortasinda oynatmak gerekiyor baska hicbir pozisyonda basarili olamaz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Aynen, bu saatten sonra DMC oynar melo ve selçuğa yedek olur başarılıda olur.hamiti kanata koymak hamza hoca için geri adım oldu yakıştıramadım. Olcanıda sol beke koymalı. Hamza hocam bunları görüyordur umarım.

Geçen maç sağ beke almıştı bunu, dedik ki en azından hoca bunun ne mal olduğunu çözmüş, o yüzden önde oynatmadı. Ki Arsenal maçında da, hatta Balçova maçında da ya sağ bek ya da orta saha merkezde oynatmıştı. Ama bu maç bakıyorsun gene sağ ön. Anlamıyorum yani, 1 haftada ne değişti de yine ön tarafa terfi etti bu kağnı?

Bide işin en komiği, geçen sene biz her puan kaybettiğimizde Hamit'i çok arıyoruz, o olduğunda puan kaybetmiyorduk diyenler vardı. Resmen böyle bir hurafeye inandırmışlardı kendilerini. Yok oyun zekası müthişmiş, yok savunmaya yardım ediyormuş bla bla. Hatırladıkça gülüyorum hala. Yahu bir takım Hamit oynamadığı için puan kaybediyorsa zaten o kulübü kapatsın daha iyi.

Galatasaray tarihinin en kotu 10 futbolcusu arasinda rahatlikla yer alabilir.

B52gyQXCMAA0Znx.jpg

Geri
Üst Alt