#5 Hamit Altıntop

Ooo köşe bayrağının orada kıçını dönüp top saklama alırım bi dal.Şaka maka sırf bunu yapmak için takımda ve yıllık 2 milyon 900 bin euro kazanıyor maç başılara hiç girmiyorum bile işte şaka budur.

Hiç bir işe yaramamasina rağmen maaşı gibi her geçen gün kendine verilen değerde artıyor. ÇöZemedim gitti

Ulan bi kaç sene önce en sevdiğim futbolculardan biriydin, şimdi ise nefret ve kin besliyorum sana karşı Hamit.

I am the one who knocks!

Allahim kurtar bizi bundan bide böyle umursamaz tavırları var delirtiyor adamı.

Cevap: #4 Hamit Altıntop

fizigi takima cok katki sagliyor. nerde duracagini, nerde basacagini, topu nasil calacagini fln cok iyi biliyor. Hamit'in yoklugu oynamadigi zaman net belli oluyor. kimse masal anlatmasin. ha seneye alper alinir ikisi forma rekabetine girer bir sey demem. ama Hamit e cok salliyor bizim taraftar. bu sezon baya baya katki sagladi. nankörlügün lüzumu yok.

:38573:

Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Rasulallah
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Habiballah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Nûre Arşillah
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Hayra Halgillah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Seyyidel Evveline Vel Ahirin!
Vel Hamdü Lillahi Rabbil Alemin

Mehmet'ten olma Meryem'den doğma Hamit Altıntop hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah Rahmet Eylesin.

Son düzenleme:
Böyle kariyere sahip bir futbolcunun bu duruma düşmesi üzücü bir durum.Maalesef istediğimiz katkıyı alamadık ve aldığı parayı hiç haketmedi.Seneye Bundesliga dan bir takıma gönderemez miyiz acaba?Mesela kardeşi Halil Trabzon da bekleneni veremediği halde Augsburg a gitmişti.Belki isminden dolayı kendisine bir teklif gelir.

kadroda yok çok sevindim

Moderatör tarafında düzenlendi:
augsburg istemiyormu bunu ya :(

ya bari parasindan indirime gitse en az 50% .

Augburgu satsalar yıllık ücretini ödeyemezler.

Dün idmanda sakatlanması planlarımızı bozmuş Albayrak'a göre.

Geri
Üst Alt