#5 Hamit Altıntop

tecrübeli bi futbolcu neticede.kendisine inanabilir,güvenebiliriz.

orta sahada oynayip kötü oynadigi bir maci hatirlamiyorum ben
sadece öne attigi toplari bazen ayarsiz atiyor defans konusunda cok iyi ama
bu fizikle zaten orada kötü oynama ihtimali yok tam oranin adamidir hamit
kicini kullanip top tutmasi da cok ise yariyor kanatta oynarken batiriyordu hep bu yüzden

Uzun süre sonra yatarak topa müdahale eden bir topçumuzu gördüm bravo hamid inş böyle devam eder

Helal olsun valla hiç böyle bir performans beklemiyordum amma fenev maçı için ne kadar güvenebiliriz bilmiyorum.

Melodan kat kat iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu maçta Melo'dan büyük oynadı fener maçında devamı gelir inşallah.

Adam hepimize kapagi takti lan bu mac. Sahanin en iyisiydi, hele o kayarak caldigi toplar vardi ya kaymakli kadayif gibi

Dude genel söylüyorum böyle kapak mapak malca muhabbetler bence. Geçen hafta kötüyse eleştirilir bu hafta iyiyse övülür normal yani. Bu adam 1,5 senedir yatıp cukkalıyor paraları? Veli- Atiba toplamından daha fazla maaş alıyor. Oynadığında da pek iş yapmadı. Bırak da eleştirek gerçi sende eleştiriyordun sanırım normal olarak. Ama Hamit'i çok yüksek seviyelere çıkaran zaten pozisyon bilgisi ve dayanıklılığıydı. Hamit orta saha özellikli bi oyuncu o mevkide iş yapabiliyor çok şükür bi hoca onu kanattan alıp ortaya koymayı akıl etti. İnşallah sakatlanmaz artık.

Bu adam bosuna Bundesliga´da yillarca Sag kanat ve sag bek oynamadi. Fizik olarak cok güclü bir oyuncu, ve göründügünden daha ateltik bir yapisi var. Bir cok sakatlik yasadi, sonunda belinden yasadigi sakatliklarindan dolayi temposu minimum dereceye düstü. Kanat degil, ama merkezde halen oynayacak kapasitesi var. Inanilmaz bir kondisyon var, ve oynadikca daha da gücleniyor. Asla bir Selcuk bashingci degilim, ancak 70´den sonra merkezde selcuk yine oyundan düstü, Hamit ise her yerdeydi...

Cok fazla para ödendi, ve cok riskli bir transferdi. Bel fitigi gecirdikten sonra bu paralara getirmek riskliydi, ve adamin sakatligi yeniden nüks etti. Ama umarim bu sezon kartki verip, hic degilse biraz kazandigi ekmeyi cikartir sahada.

Hamit i kanata koy yine küfrederdi herkes adam kanat oyuncusu değil mc

Geri
Üst Alt