#5 Hamit Altıntop

Geçtiğimiz maçlar kadar enerji koyamasa da yine akıl koyan 1-2 kişiden biriydi sahada.

Hamit-Sneijder-Selçuk 3 tane zeki oyuncumuz var sadece saha da.

Eger meloda olsaydı melo,selcuk ve bu formdaki hamit le orta sahamız çok iyi olurdu.Bu kadar boş alanda bulamazdı rakipler.

Ayaklari geriden gelsede oyun gorusu tecrubesiyle fazlasiyla kapatiyor acigini, iyi oynadi

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanki eski hantallığı yok gibi beyler bana mi öyle geldi yoksa?
Eskiden de ağır oyuncuydu ama bir ara öyle hantallaşmıştı ki hiç çekilmiyordu.

Sanki eski hantallığı yok gibi beyler bana mi öyle geldi yoksa?
Eskiden de ağır oyuncuydu ama bir ara öyle hantallaşmıştı ki hiç çekilmiyordu.
Evet belini döndürmesi 10 dakika alıyordu. Bugün ortasahada rakip oyuncuyu ince bir hareketle geçti. Eski hamit olsa kıçını dayayacak 2-3 dakika öyle bekleyecek topu kaptirmazsa en son pas vermeyi başarırdı. Şimdi o kanser sebebi adamla arasında uçurum var.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Evet belini döndürmesi 10 dakika alıyordu. Bugün ortasahada rakip oyuncuyu ince bir hareketle geçti. Eski hamit olsa kıçını dayayacak 2-3 dakika öyle bekleyecek topu kaptirmazsa en son pas vermeyi başarırdı. Şimdi o kanser sebebi adamla arasında uçurum var.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bel fitigi Amelyati oldu o yüzden beli daha iyi simdi.

uzakdan sut denemesi gerekiyor daha cok.
sneijderden sonra en iyi sutu olan oyuncumuz. hepde direge vuracak hali yok ya :)

Üstünde garip bir özgüven var ve bu gereksiz güven bize bir gole mal oldu
Oğlum 3 senede bedavadan 11 trilyon cebe indirdin, altı üstü 3 maç üst üste top kaptın diye bi tarafın kalkmasın.

Son düzenleme:
Iyiydi. Bu maçta elestirilecek oyuncular arasında değil.

Adı Hamitinho olsaydı devre arası gelmiş olsaydı taraftar tapardı..Bravo adamım profesyonelliğine diyecek yok

maç sonu ilk mesajlarda adam eleştirilmiş ya kazma diyen bile var maç sonu :asd22:

CApS6tMUQAALV4y.jpg

Hamit´in o ikinci bel fitigindan sonra geri dönebilecegi ihtimaline inanmamistim artik, ama Adam sapa saglam oynuyor 4-5 mactir. Hem fizik olarak, hemde kalite katiyor orta sahada oyuna.

Hamit´in o ikinci bel fitigindan sonra geri dönebilecegi ihtimaline inanmamistim artik, ama Adam sapa saglam oynuyor 4-5 mactir. Hem fizik olarak, hemde kalite katiyor orta sahada oyuna.

Kendine bakan bir adam Hamit pes etmiyor futbol zekasi da saglam olunca keyif veriyor izlemek.

Geri
Üst Alt