#5 Hamit Altıntop

bir adamı sırf topa set vuruyor diye bayernde madridde oynatmazlar.

futbol cahili turnusolu bu adam. (yeteneksiz diyenler için konuşuyorum)

Hamit garip bir adam ya. Schalke ye geldiginde ilk macinda Schalke icin en önemli maclardan biri olan Dortmund derbisinde 2 gol atmisti. O günden beri takip etmeye ve sevmeye basladim.

10 seneden fazla bir süre gecti o zamandan. Hamit koyu Galatasaraylidir, bizim Juventus maci vardi hatirliyorsunuzdur Hakan Sükürün 2 tane caktigi, o maci Dortmund da oynamistik 2003/04 sezonunda, yani Hamitin Schalke ye geldigi ilk sezon.

Hamit de parlamisti o sezon, hatirliyorum o maca gitmisti Galatasaray taraftarlarinin arasinda yer almisti, bunun haberi falan vardi o zamanlar, röpörtaj falan da yapmislardi Hamit ile bizim taraftarlar ile ilgili. Hatta röpörtaji yapan kadin Hamit ile birlikte stada gitmisti ve mactan önce Juventusu yenecegimizi söylemisti. Bende o zamanlar bize gelmesini istemistim, bu istedigim Bayern de cosarken ve 2008 de Euro da yari finale cikarken daha da artmisti, sonra nihayetinde kavustuk ama zorlu bir sürec gecirdik bize geldiiginden beri.

Bunu simdi neden anlattim bilmiyorum,ama güzel bir anekdot.

O kadar sakatlıktan sonra böyle bir maç çıkarabiliyorsa harbiden ayakta alkışlanacak adam.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Hamit garip bir adam ya. Schalke ye geldiginde ilk macinda Schalke icin en önemli maclardan biri olan Dortmund derbisinde 2 gol atmisti. O günden beri takip etmeye ve sevmeye basladim.

10 seneden fazla bir süre gecti o zamandan. Hamit koyu Galatasaraylidir, bizim Juventus maci vardi hatirliyorsunuzdur Hakan Sükürün 2 tane caktigi, o maci Dortmund da oynamistik 2003/04 sezonunda, yani Hamitin Schalke ye geldigi ilk sezon.

Hamit de parlamisti o sezon, hatirliyorum o maca gitmisti Galatasaray taraftarlarinin arasinda yer almisti, bunun haberi falan vardi o zamanlar, röpörtaj falan da yapmislardi Hamit ile bizim taraftarlar ile ilgili. Hatta röpörtaji yapan kadin Hamit ile birlikte stada gitmisti ve mactan önce Juventusu yenecegimizi söylemisti. Bende o zamanlar bize gelmesini istemistim, bu istedigim Bayern de cosarken ve 2008 de Euro da yari finale cikarken daha da artmisti, sonra nihayetinde kavustuk ama zorlu bir sürec gecirdik bize geldiiginden beri.

Adam 40 yılın başı üst üste 3-4 maç iyi top oynayınca anılar canlandı tabi gözünde. Hazır fırsatını yakalamışken paylaşayım dedin herhalde :D

Adam 40 yılın başı üst üste 3-4 maç iyi top oynayınca anılar canlandı tabi gözünde. Hazır fırsatını yakalamışken paylaşayım dedin herhalde :D

Biraz öyle oldu galiba :asd:

Bayern den nefret ederim ama sirf Hamit yüzünden Bayern formasi almistim, arkasinda Hamit'in ismiyle.

Dortmund'un golünü atan Conceicao da bundan sonraki sezon bize gelmisti :D Hamite iyi para vermisler gercekten, bir ücünü lig takimindan gelen oyuncuya 1,8 Milyon€ cok büyük para. Hele o zamanlar.

Aynen öyle Jupp Hamit de isik görmüs de o para yi verdirmis ilk macinda iki füze Dortmunda karsi her baba yigidin harci degil.:D

Ben geldiginde bize Madrid´de bel fitigi ciktigindan dolayi oynamadigini bilmiyordum. Bizde kendine gelemedi dogru düzgün, bel agrilari ile top oynamak kolay degil tabi. Genellik ile 2012/2013 sonu ve CL maclarinda iyidi, geri kalan maclarda vasat yada alti. Tam toparlandi derken, adam yeniden ameliyat oldu... Yani cok riskli bir transfer yapilmis, ama diger yandan adam Civisi en kuvvetli yerli oyuncu.

Kendine cok iyi bakmis ki buna ragmen, kondisyon olarak cok hazir bir sekilde sahada oluyor. Bende Hamit´i aynen o füzelerden, beri takip ediyordum. Almanya Milli takimi yetkilileri zamaninda cok ugrasmisti, Hamit´i almanya icin oynamaya ikna etmeye... Ben su an cok seviniyorum, onu iyi oynarken görmeye... Cogu gurbetcinin hayaliydi zaten, onu yillardir GS´de görmek... ^^

Valla Melo iyileştiğinde nası kesecekler takımdan merak ediyorum bence Selçuk'u ileri alıp Sneijder'ı RW olarak oynatıp arkada Hamit, Melo ikilisi olmalı.

Evet belini döndürmesi 10 dakika alıyordu. Bugün ortasahada rakip oyuncuyu ince bir hareketle geçti. Eski hamit olsa kıçını dayayacak 2-3 dakika öyle bekleyecek topu kaptirmazsa en son pas vermeyi başarırdı. Şimdi o kanser sebebi adamla arasında uçurum var.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Ameliyat olması sorununu biraz gidermiş demek ki.

Geçen hafta izlediğim en iyi Hamit dedim bu hafta daha da iyi oynadı.Bu adam nasıl Bayern'de, Münih'te oynadı diyordum artık anlıyorum.

Mevcut performansıyla Melo'dan daha fazla katkı sağlıyor, hiç beklemiyordum böyle bir çıkış.

Arkadaş maçı daha izleyemedim.
Ama bu yorumlar ne böyle şaşırdım herkes U dönüşü yapmış demekki müthişin müthişi oynadı

Geri
Üst Alt