#5 Hamit Altıntop

2012-2013 sezonu Schalke golu disinda gotunu rakibe dayamakla mesgul gecti. Gotunu dayarken kaptirdigi toplar hep kalemizde gol pozisyonu oluyordu.
2013-2014 yoktu yata yata kazandi paralari karakterli olsa o parayi almazdi bkz Onyewu
2014-2015 sezonun ilk yarisinda yoktu, ikinci yarisinda iyi maclar cikartti orta sahada efsane topler kesti
2015-2016 yine yok yata yata kazaniyor

3.5 sezonda en fazla 1.5 yil fit kalmis ve katkisi (value adding) ceyrek sezonluk bir performans.

Hadi fit olup da skm ayagina oynadigin ilk sezonu gectim, yatarak kazandigin 2 yillik para haram olsun.

Son düzenleme:
Sezon sonuna kadar yaşam belirtisi vereceğine inanmıyorum kalan parası kuruşuna kadar verilip def edilsin.

her sene akılda kalır 1-2 mac oynayıp sezonun geri kalanında yatan bu denyonun sutlanma zamanı gelmis hatta gec kalınmıstır

Unutmuştum ben bu herifi, forumda adını görünce hatırladım. Böyle bir futbolcumuz var bizim değil mi? :D

Hamit adina cok cok endiseliyim!!

Rizkini alabiliyor mu ki?

Ekmeksiz susuz kalicak olursa bir komsusu haber versin paket yollayim

Son bıraktığımda hacca gitmişti, döndü mü acep ?

En çok böylelerinden korkacaksın müslümanım diye geçiniyor
Öyle deme haca gitti adam
Ribery_umrah.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

helal olsun valla yattığı yerden milyonlarca euro kazandı adam herkesin harcı değil.

Yarin 33 olacak. Seni sevenleri uzme don schalkeye jubileni yap rizkman

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacılıgı vip olarak mı yaptı düz mü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Simdi adamin yerinde olmak vardi, otur yat parani kazan maddi sorun yasama keyfine bak, hayat bu adama güzel, ronaldo ter dökerken adam televizyonda cips yiyip para kazaniyor

Geri
Üst Alt