#5 Hamit Altıntop

İnşallah Galatasaray'daki son doğum günün olur bay "kıl" .

ronaldonun resmi maçlarda geçirdiği sürenin yarısı kadar antrenmanlarda takımla çalışmamış adam ronaldoyu örnek veriyor

images

Ayahta mı duramıyom?

Adam o kadar uzun süredir takımdan ayrı ki, maçtan önce Muslera'nın yanına yaklaşıp başarı diledi. Muslera tanıyamadı bile.

Son düzenleme:
hiçbir formamızı giyen adama terbyeszlik yapmak istemiyorum ama sanada yazıklar olsun be adam yıllık yaklasık 12 trilyon para birde sekil yapıyorsun ben burda adımı değistiririm sen sahalara dönmek için cabalıyorsan oooh mis diyorsundur demi ne strese gircen adamlar 1.5 milyar para kazanıp ne forması kalıyor almadığı ne kombinesi ben olsam vicdan azabı cekerim ama senin rıskın o.

Hamit Altintop´u zerre kadar taniyan herkes, is ahlakinin üst düzey oldugunu bilir. Gecen sene yaklasik 1.5 sene top oynamayan bir oyuncu olarak, fizik durumu, takimin cogu oyuncudan yüksek olmasi, takim adinan bir utanc tablosuydu.

Ancak zorlamaya gerek yok, vücut artik gitmiyor... Ben acikcasi Hamit gibi, dinden imandan, bahsetmeyi seven bir adamdan, sözlesme sartlari geregi hak etsede, emek verip, hak etmedigi bir parayi, almamasini beklerdim. En azindan bu senelik parayi almayabilir, yada daha bile güzel bir jest yaparak, hayir kurumuna bagislayabilirdi.

Çakal yine devre arası kampında bir kaç maç oynar sonra sakatım ayağına yine yatış

en mantıklısı maç bası ücret sistemidir.

yıllıgı 3 m euro'mu. 1 m euro garanti ücret 50.000 euro mac bası ücret.

her yıl 40 mac oynayacaksan +2 m euro prim ile 3 m euro'yu koy cebine.

bir sezon yatacaksan 1 m euro garanti paranı alırsın 2 m euro'da kulübe kalır.

fifa ve uefa'nın bu sistemi getirmesi gerekiyor..

en mantıklısı maç bası ücret sistemidir.

yıllıgı 3 m euro'mu. 1 m euro garanti ücret 50.000 euro mac bası ücret.

her yıl 40 mac oynayacaksan +2 m euro prim ile 3 m euro'yu koy cebine.

bir sezon yatacaksan 1 m euro garanti paranı alırsın 2 m euro'da kulübe kalır.

fifa ve uefa'nın bu sistemi getirmesi gerekiyor..
Hamit Altınkazık devre arasında bile gönderilmeli bence. İki sene yattı 6 milyon euro aldı... Nefret ettirdi.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Hamiiit senide yazdım kenara Dursun gidene kadar Burda Dursun Sakat reis

Maçtan önce Kurtlar Vadisi oyuncu seçimleri vardı heral

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sakatsan, bırak futbolu be kardeşim . Geleli 10 maç oynamadın. Takımdan para alıyorsun bir de.

Ben hiç birine değil buna ayar oluyorum ayar cidden böğle gördükce duydukca dişlerimi sıkıyorum.

Geri
Üst Alt