#5 Hamit Altıntop

Gerçi 1 milyon euroya eyvallah demez de gerçi diyebilir de çok düştü. :) Donk'tan az paraya oynamaya evet demek olur bu da. Zaten Hamit tek bacağıyla top oynasa Donk'tan fazla katkı verir orta sahada. Maç başına göre kazanacağı bir sistem getirilirse kalmasında bir sakınca görmüyorum. Oynadığı vakitlerde hep katkı sağlamıştır Hamit. Ama yok arkadaş biz Hamit'ten bıktık, olmaz olsun onun katkısı diyorsanız da saygı duyarım tabi. Altıntop kardeşlerin profesyonellik anlayışları bizim ülkemize ters biraz.

Gerçi 1 milyon euroya eyvallah demez de gerçi diyebilir de çok düştü. :) Donk'tan az paraya oynamaya evet demek olur bu da. Zaten Hamit tek bacağıyla top oynasa Donk'tan fazla katkı verir orta sahada. Maç başına göre kazanacağı bir sistem getirilirse kalmasında bir sakınca görmüyorum. Oynadığı vakitlerde hep katkı sağlamıştır Hamit. Ama yok arkadaş biz Hamit'ten bıktık, olmaz olsun onun katkısı diyorsanız da saygı duyarım tabi. Altıntop kardeşlerin profesyonellik anlayışları bizim ülkemize ters biraz.

Bilsem ki Yaya toure gibi oynayacak yine de maç başı 1 lira bile olsa 1 günlük bile sözleşme yapılmasın.Ne çabuk unuttuk bu adamın tarihimizde en kötü transferlerden biri olduğunu.

PES in eski versiyonlarında altıntop değil altinitop diyodu spiker.. bu herif burada daha kalmamalı hamiti severdim ama vicdanlı olsa yarısını bırakır o paranın en az.

804720_1155437647801119_1848531169_n.jpg

Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenazesi için Kayseri'ye giden Galatasaray kafilesine Hamit Altıntop koltuk değnekleriyle katıldı.

Hala salonda mi bu? 4 yılda yaklaşık 50 milyon lira götürdü be

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında bu kağnının transferine karşı çıktığım için forumda belki bir düzine almancıdan hakaret yemiştim hepsi üzerime çullanmışlardı şefleride en üstte.

unalin zengin ettigi 3kagitcilardan biri
eskaza bayerne doner diye 4 sene kapi gibi kontrat vermis botoxReis

Lan öl git serefsiz herif.. bi boka yaramiyorsun. Aldigin paralar haram olsun, rizkini skmtn oglu

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

icime dert oldu simdi.

insallah bu arkadasimiz rizkini almistir bu ay zamaninda.

neme lazim gecikme filan olursa kotu olur. sonucta rizk bu.

Ulan bu herif geldiginde malum yerli zorunlulugu vardi ve sevinmistim. Umitliydim. Daha dogrusu işe yarayacagindan en ufak bir suphem bile yoktu.

Serefsizin, karaktersizin onde gideniymis.

Haram olsun her kurus bbu serefsiz mandira filozofuna!!

Son düzenleme:
az kaldi az ondan sonra küfür etmek serbest olacak bu para göze

Allah belani versin

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Hamit ile ilgili kötü yorum yapmayın arkadaşlar, adamın rızkı buysa hayır mı desin? Siz biliyor musunuz Cristiano Ronaldo yıllık ne kadar kazanıyor?

Geri
Üst Alt