#5 Hamit Altıntop

..."Hamit Altıntop ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun kulübüne 3.500.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Futbolcuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının herbiri için 2.900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maçbaşı ücreti, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için 2.750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 25.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir"

14.8 milyon euro garanti para
mac baslari toplam 1.8 milyon
16.6 milyon euro

4 senede toplam 5163 dk oynamis

dk basina 3254 euro
yani, oynadigi 1 tam mac 293 bin euroya mal olmustur

3-5 ay alacağını durdur da tepki azalsın be.
ulan ne kadar doyumsuz adam varsa almışız.

Ulan senelerdir yatarak 7 sülalesine yetecek vurgunu yaptı herif

Utanmadan hala rızık olarak görüyor mudur acaba

Bu herifi severdim. Futbolunu begenirdim.

Ama cigeri bes para etmez, onursuz, gurursuz, serefsiz herifin onde gideniymişsin!!

ABV!! :(

ben bu herife gosterilen tepkiyi anlamakta zorluk cekmekteyim
lutfen izah ediniz
kewell ve drogba gibi yatiscilara gosterilmeyen tepki neden bu bilegini kiran vatanadasa gosterilmektedir

lutfen izah ediniz
kewell ve drogba gibi yatiscilara gosterilmeyen tepki neden bu bilegini kiran vatanadasa gosterilmektedir

Onlar Dunya Kupasi'na dogru yatisa gecmisti.Bu herif 2013'ten beri yatiyor.Bir de arada fircaladi ucretini elestirenleri.

Ulan gönderin şunu artık ne boka hala takımda duruyo

Onlar Dunya Kupasi'na dogru yatisa gecmisti.Bu herif 2013'ten beri yatiyor.Bir de arada fircaladi ucretini elestirenleri.

sakat degil mi
yani kotu oynarken basta ben salliyodum da 2 senedir herifin beli dogrulmadi sakatliktan (gecen sene literally, fitik miydi neydi)

sakat degil mi
yani kotu oynarken basta ben salliyodum da 2 senedir herifin beli dogrulmadi sakatliktan (gecen sene literally, fitik miydi neydi)

Sakat tabii orasi ayri.Rizik aciklamasini yapana kadar asiri tepki yoktu.Hatta gecen sene Melo'nun yoklugundaki katkisiyla cogu kisinin saygisini kazanmisti.

O aciklama tepkinin sebebi bence.

lutfen izah ediniz

Belki onlar bundan daha çok oynadıklarindan dolayı. Belki 100 kat fazla katkı verdiklerinden dolayı
Belki bunun gibi billur gecmediklerinden dolayı (konuşması vb.)
Üstelik hatırladığım kadarıyla kewell daha az para alıyordu.
Üstelik hamit real den parasını istemezken bizdemi rizik aklına geldi

Son düzenleme:
İdman Raporu: 9 Mayıs 216 Pazartesi - GALATASARAY.ORG

Hamit Altıntop, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

:red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red::red:

Hamit 2015-2016 sezonu

12 dakika futbol
1 taç atışı, 7 pas
Takımla birlikte 8 idman

Kupa finaline yetistirmeye calisiyorlar :D hahah.

Galatasaray tarihinde en nefret ettiğim 3 oyuncu arasına girebilir bu rızıkçı,herif öyle böyle yatmadı yav 4 senede.

CiA_wlmXAAAQmzX.jpg

Sonradan oyuna girip Kupayı getiren golü atıyormuş bide ne ironik olurdu addasassds :asd:

Geri
Üst Alt