#5 Hamit Altıntop

sen kimsin ulan riekerink hocamı korkutuyorsun

kimden alıyo bu cesareti bu rızıkçı

Moderatör tarafında düzenlendi:
En az 5 maç kadroya almayacaksın. Böyle terbiyesizlik olmaz. Hoca eğer Galatasaray in hocasıyim diyorsa kafa kopartacak yoksa işler kötü gittiğinde kimse iplemez kendisini.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şunun bile hırs yapması (maç başı için bile olsa) güzel. agresife bağlamasıda aslında otorite kurabilmek için avantajlı olabilir. ver cezayı sonrasını o düşünsün

kasinma lan nesli aziz yildirima dayanan veled

Ben bu Mehmet Han birde bir tane daha var bunun gibi sırf yabancı oyunculara sallıyor ismi galiba Engin Şimşek bunlardan aşırı derecede rahatsızım

Tabi ki herkes fikrini yazabilir ama devamlı başta Sneijder olmak üzere yabancı oyunculara sallamaları tuhaf

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sakatlık mazisi (Kronik bel problemi) biline biline böylesine uzun vadeli ve külfetli bir sözleşme yapılması affedilmez bir hatadır ve hem Terim hem Aysal dahil yöneticilerin ortak sorumluluğu vardır. O zaman bunları söyledim diye Don Kişot muamelesi görmüştüm, başka karşı çıkan yoktu, hepiniz transfer orgazmı yaşıyordunuz adeta...

Şimdiki yaptığı o kadar önemli bir şey değil, anlık bir tepkiden ibaret, tekrarında ipi çekilir zaten ama yapmayacaktır, bu tür arızalar çıkaracak biri değil. Bu yılki sözleşmesi eski alacaklarına karşılık yapıldı ki o parayı her türlü alırdı zaten, İranlı vampir menajeri bir kuruşunu bırakmazdı zira. Sezon sonuna kadar kalmasının bir mahzuru yok yani...

yerli ele başlarından biri kendini ifşa etmiş oldu böylece.senin fedan falan lazım değil ,al pabuçlarını da uza,şerefsiz

Ben bu Mehmet Han birde bir tane daha var bunun gibi sırf yabancı oyunculara sallıyor ismi galiba Engin Şimşek bunlardan aşırı derecede rahatsızım

Tabi ki herkes fikrini yazabilir ama devamlı başta Sneijder olmak üzere yabancı oyunculara sallamaları tuhaf

bırak şu i.fbliyi ya

bırak şu i.fbliyi ya

Yok abi eleştirirsin herkesin fikrini yazmak hakkı

Ama üç dört hesap var hep aynı şablon

Birde gıcık oluyorum böyle millete futbol uleması diyerek dalga geçiyorlar

Ya arkadaş size ne herkes istediği analizi yapar

Körü körüne yabancı oyunculara sallayıp üstüne birde milleti aşağılamaya kalkıyorlar

En az 5 maç kadroya almayacaksın. Böyle terbiyesizlik olmaz. Hoca eğer Galatasaray in hocasıyim diyorsa kafa kopartacak yoksa işler kötü gittiğinde kimse iplemez kendisini.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten bir daha zor kadroya girer, De Jong kadroya girince tribünden saha şişe fırlatmaya başlar.

Merak ettigim tek bir konu var. Nasil olur da bu adama hala sakatlanmadi? Ilginc.

Teknik direktörüne yaptığı hareket gerçekte nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösterdi.
Galatasaray'ın paraları böyle çöpe atılıyor işte.

Hamit Altıntop, yönetimle görüşerek devre arasında takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Yönetim, bu ayrılığa yeşil ışık yaktı. (Bip Spor)

Keşke doğru olsa.

Geri
Üst Alt