5 Transfer Şart!

o biraz yedek kalacak,ortasahaya alacağımız bi futbolcu formayı ondan alacak,aklı başına gelecek.bu sezon pas atma özürlü oldu selçuk.yaptığı pas hatalarıyla rakibi kaç kez atağa çıkardı.hali hal değil.

Yerine alınabilecek en makul yerli Tolgay ama o da CL'de zorlanır. İnler-Nuri falan imkansız.

Yerine alınabilecek en makul yerli Tolgay ama o da CL'de zorlanır. İnler-Nuri falan imkansız.

veysel,emre çolak,yekta,ibrahim coşkun,umut gündoğan..seneye dönecek olan furkan..kendi içimizden yaratıcaz bi şekilde.kimse selçuktan daha kötü olamaz şu an.

veysel,emre çolak,yekta,ibrahim coşkun,umut gündoğan..seneye dönecek olan furkan..kendi içimizden yaratıcaz bi şekilde.kimse selçuktan daha kötü olamaz şu an.

Olabilir. Şu isimlerden en çok da İbrahim'den umutluyum. Seneye bütçe de azalma falan bekliyor musun peki sen?

Yabancı kısıtlaması yüzünden oynayamıyor Chedjou ve Eboue.İkisininde gitmesi takıma yarar sağlamaz.Yabancı sınırı değişirse.Hücuma dönük iki transfer bizi rahat rahat şampiyon yapar.

virgülüne kadar katiliyorum.

lakin ilk önce yabanci kisitlamasinin kalkmasi lazim.

Transfer , değişim , revizyon , iyi bir planlama tabi ki şart ancak , yabancı sınırı belirsizliği hala akıbetini koruyor.

Aurelien Chedjou -- 1 senede kendini ispatlayamadi

Izet Hajrovic -- kumasi iyi olabilir ama cl'de falan fena ezildi ve ligde kontenjan varken yabanci olarak oynatirmisin?

Salih Dursun -- Bu oyuncudan hicbirsey olmaz. Yorum yapmaya bile gerek yok.

Lucas Ontivero -- bu oyuncu daha cocuk resmen.. profesyonel tek maci bile yoktu bize gelmeden, kiraya vermedik

Tespitlerimde cok yanlis oldugumu düsünmüyorum acikcasi. Mancini'de zaten bunlardan sadece Chedjou'yu düzenli olarak oynatiyordu, oda son haftalarda yok

Yabanci siniri kalkmazsa isimiz cok zor olacak.. Bu eldeki yerliler tek kelime ile facia.. Ve kadromuzu görüyoruz, Mancini 22 macta 22 farkli kadro cikardi.. Nereden tutsan elinde kaliyor

Murat haksızsın demiyorum sadece çok acele ediyorsun demek istemiştim.

İzzet,Salih,Lucas henüz 20-22 yaşlarında oyuncular ve geleli daha 3 ay olmadı. Bu adamların hepsi yarı sezonda geldiler ve takımı tanımaları için 1 hafta ya geçti ya geçmedi maça başladılar. Üstüne birde saçma sapan oyuncu değişiklikleriyle (Mesela Umut giriyor Ceyhun çıkıyor, Alex Çıkıyor Umut giriyor) bu oyuncuları hiç denemeye yönelmediler. Ben şuan Salih'in Veysel'in ve İzzet'in takımda banko olmasından yanayım. Biliyorum Salih dedim çok kızacaksınız ama bu oyuncu gerçekten çalışkan ve ateşleyen bir oyuncu. Neden şöyle birşey denenmiyor merak ediyorum.

Muslera

Salih - Semih - Hakan(Kimin olacağı hiç önemli değil) - Telles

-------------Melo---------Veysel--------------------

---------------------Wesley-------------------

Hayro-------------(Forvetlerden biri) ------- Lucas (Emre Sakat olmasa onu yazardım)

Böyle bir kadro kurup hem yetenekleri eksik olanları asker olarak kullanıp hemde yetenekli olanların kendini göstereceği boş alanları yaratabiliriz. Tabii ki bizim düşüncelerimi bir işe yaramıyor sadece düşünüyoruz. Forumda çok fazla kadro kurma taraftarı değilim. 2 3 kere anca yapmışımdır bunu ama bazen tak ediyor arkadaş. Yeter diyorum kendi kendime ve çok sinirleniyorum. Gençleri belirli süreler kadroda denemeden gözden çıkartmamamız lazım. Lucas,Salih,Veysel,Telles,Hayro bu takımda olması gereken oyuncular.

Ayrıca kiraya vermek konusuna kesinnikle katılmıyorum. Kiraya vereceğimize gidelim olmuşunu alalım o zaman. Senin takımının sistemini,düzenini,ne istediğini bu adamlara kirada öğretemezsin. Barcelona gibi 1 2 3 hatta 4 5 (Tabi adamlar 17 yaşında A takıma aldıkları için farketmiyor onlara) sene bu adamları son 15 20 dk oyuna alarak bunlardan verim alabiliriz diye düşünüyorum. Barçanın gençlerini bir düşünün kaç senedir yedekten oyuna giriyorlar ve şuanki durumlarını düşünün.

Neyse çok uzadı. Üzülüyorum bu çocuklara kısaca. Her takım yapılırken en azından yedekte bekleyecek oyuncular bunlar. Sabri yerine Salih yedekte beklesin istiyorum.

hayır.ünal aysal varken rahatım ben.ibrahime gelince gerçekten iyi olacak o çocuk.

Maddi durum fazla iyi görünmüyor açıkçası. Göstermelik transferler yapılmaz umarım. Kadroda revizyon şart diğer yandan. Olası Teknik Direktör değişimi mevzusu da var.

Maddi durum fazla iyi görünmüyor açıkçası. Göstermelik transferler yapılmaz umarım. Kadroda revizyon şart diğer yandan. Olası Teknik Direktör değişimi mevzusu da var.

dünyanın en çok mal varlığına sahip külübüyüz.parayı dert etme.

Semih'in yanına bir partner gerekiyor bu bir gerçek. Onun dışında hiç bir söylediğine katılmıyorum. Veysel, İzet kaç maç oynadı daha? Ki oynadıkları maçlarda da bence gayet olumlu sinyaller verdiler. Özellikle İzet çok ciddi bir potansiyal. Selçuk ve Burak'ta hala bizim için değerli oyuncular. Burak ileri uçta sürekli oynadığı sürece gollerine devam eder. Selçuk formsuz olabilir ama o bölge için önemli bir oyuncu. Hala kredisinin olduğunu düşünüyorum.

-----------------Muslera

Veysel-Semih-Ömer-Alex Telles

-------------Melo-Selçuk

---------İzet-Sneijder-Bruma

----------------Benteke

İlk 11 için iki transfere, ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Benteke tarzı komple bir forvet alınmalı bence. Balotelli, Dzeko gibi isimler de olabilir. Yabancı sınırlamasının muhtemelen 6+2 olacağını düşünürsek Ömer Toprak bize her anlamda faydalı olacaktır. Şuan ilk 11'deki 7 oyuncu ligde her maç birisi dinlenecek şekilde oynatılabilir.

Alternatif olarak; Yerli kaleci alınmalı. Ufuk, Aykut, Eray bence güven vermiyor. Beklere Alternatif olarak yerli olduğu için Tarık Çamdal transfer edilebilir. Veysel'le vereceği forma rekabeti de bize olumlu yansır. Her iki bekte oynaması da avantaj. Melo ve Selçuk yaşlanmaya başladı. O bölge de daha çok 8 numara tipinde oynayabilecek Umut Gündoğan ve Oğuzhan Kayar var elimizde. Yavaş yavaş onları hazırlamalıyız. Özellikle Oğuzhan'dan ümitliyim. Bu oyuncuların durumuna göre belki o bölgeye transfer yapılabilir. Elimizde alternatif olarak Hamit, Yekta ve Ceyhun'da var o bölge için.

Yabancı sınırı varsa herkese var. Elimizdeki adamlara güvenip ,1-2 kaliteli lider özellikli yabancı da bulup yola devam etmeliyiz.

Muslera-Melo-Sneijder bana göre 11 çıkınca fark yaratacak 3 isim. Telles'i de bir şekilde oynatacağız gibi.

Yerli transferinde

Mevlüt Erdinç-yedek forvet

Gökhan Töre-11 kanat

Serdar Gürler-yedek kanat

Uğur Demirok-yedek stoper

alınabilir. Hakan Ç.alınabiliyorsa zorlanmalı ama sanmıyorum. Emre Can hayatta gelmez. Geri kalanlarda bize katkı vermez.

Selçuk Inan, Burak Yılmaz'ı da bir şekilde kazanmamız şart.

11'e direk katkı verebilecek yabancı transferi için de:

Darijo Srna-31

Dede-25

Mandzukic-28

Balotelli-24

Vucinic-31

gibi isimlerden sınır durumuna göre (5 ise 1'i, 6'sı ise 2'si mevki stratejisi iyi planlanarak) alınabilir.

Eğer 6+2 çıkarsa Burak'ın gönderilmesi hem maddi, hem de manevi(Selçuk'un futbola konsantrasyonu açısından) daha faydalı da olabilir.

5+bilmem ne çıkarsa Burak'a ya sabır çekme durumunda da kalabiliriz eğer DİREK KATKI VERECEK ÜST DÜZEY FORVETİ ALAMAZSAK.

Yabancı sınırı varsa herkese var. Elimizdeki adamlara güvenip ,1-2 kaliteli lider özellikli yabancı da bulup yola devam etmeliyiz.

Muslera-Melo-Sneijder bana göre 11 çıkınca fark yaratacak 3 isim. Telles'i de bir şekilde oynatacağız gibi.

Yerli transferinde

Mevlüt Erdinç-yedek forvet

Gökhan Töre-11 kanat

Serdar Gürler
'den sonrasını okumadım.

Kadromuzun Türkiye ligi icin bile yeterli olmadigini bu sezon hepimiz gördük herhalde..

Harcanan bir sürü paraya ragmen ortada takimin yarisi eksik diyebiliriz. Gelecege yatirim adi altinda bir sürü bonservis ücretleri ödendi ve bu oyunculardan birsey olmayacak gibi görünüyor.

Bu sebeple 5 transfer ihtiyaci ortaya cikti!

Sag Bek - Eboue sezon sonu gidecektir, Veysel ilk 11 icin yetersiz bir futbolcu.

Stoper - Ujfalusi'nin sakatlandigindan sonra Semih'e bir partner bulamadik, 2 sene oldu neredeyse. Chedjou'larla falan olmayacak.

Orta Saha - Melo bu sene tek basina orta sahada is yapti diyebiliriz, Selcuk Inan'in kulagi cekilse bile artik bize fazla faydasi dokunmaz bence.

Kanat - Sneijder ve Bruma etkili oyuncular. Lakin burada bir sag kanat oyuncusu sart gibi duruyor, Izet Hajrovic türk pasaportu alamazsa yüksek ihtimal gönderilir. Asla kontenjan harcamam.

Forvet - Drogba sezon sonu gidecektir, yerli forvetlerimiz berbat durumda. Kesinlikle büyük bir forvet gerekiyor.

AMA:

HARCANAN YÜKSEK BONSERVIS BEDELLERI VE YILLIK ÜCRETLERI HESABA KATARSAK BIZIM PARAMIZ ASLA 5 TRANSFER YAPMAYA YETMEZ. GALATASARAY'IN PARASINI

11-12 sezonunda Sercan Yildirim ve Yigit Gökoglan

12-13 sezonunda Dany Nounkeu, Hamit Altintop ve Nordin Amrabat

13-14 sezonunda ise Aurelien Chedjou, Izet Hajrovic, Salih Dursun, Lucas Ontivero gibi adamlara harcayanlar bunu asla finanse edemeyecektir. Paralar bosa harcanmasa bu 5 transfer rahatlikla yapilabilirdi.

Kadro:

Muslera

Transfer Semih Transfer Telles

Melo Transfer

Transfer
Sneijder Bruma

Transfer

Muslerayı falan 25-30 milyon euroya satabilirsek.Onura 10-15 civarı verelim alalım statüden kazanalım.

Stoper için chedjou gitsin yerine ujfaluji gibi tecrübeli bi adam gelsin defansı toporlayabilsin mac içinde terry yada vidic olabilir.Yerli ömer toprak yada uğur demirok alternetif.

Sağ acık için sagna diyolar ama yıllık ücreti cok fazla ise almayalım.Alırsakda cok iş yapar diye düşünüyorum.Yerli Tarık çamdal

Melonun yanına nuri şahin yada gökhan inler olabilir.

Sağ acık nani yada farfan olabilir.Yerli erkan zengin olabilir ama olcanı alsak 10 numara olur.

Forvet dzeko.Yerli eren derdiyok muhammed demir.

Not: Gelecek sene hajrovic türk statüsünde oynayacak kesin bilgi.

Gidenler.

Muslera: 30 milyon euro

Chedjou: 6 milyon euro

Eboue: Sezon sonunda sözleşmesi bitiyormu bilgim yok.

Salih: 1 milyon euro

Burak yılmaz : 10 milyon euro

Amrabat: 5-6 milyon euro

Danny : 1 milyon euro

50 milyon euro desek

Gelenler.

Onur: 10 milyon euro

Terry: Bonservisi elinde

Sagna: Bonservisi elinde

Olcan: 6 milyon euro

Tarık çamdal: 3 milyon euro

Nuri yada gökhan: 8 milyon euro

Nani yada Farfan: 12 milyon

Dzeko: 15 milyon euro

Eren derdiyok :6-8 milyon

Muhammed demir: 3 milyon euro

60 milyon euro ortalama

Hayali Kadrom Bu

Ligde

Sagna -Snejder yedek olur 6+2'de ligde

[attachment=9075:lig.jpg]

Şampiyonlar Liginde inşallah katılırsak

[attachment=9076:cl.jpg]

Ekli dosyalar

• lig.webp
    lig.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 142
  • cl.webp
    cl.webp
    42 KB · Görüntüleme: 190
Muslerayı falan 25-30 milyon euroya satabilirsek.Onura 10-15 civarı verelim alalım statüden kazanalım.

Stoper için chedjou gitsin yerine ujfaluji gibi tecrübeli bi adam gelsin defansı toporlayabilsin mac içinde terry yada vidic olabilir.Yerli ömer toprak yada uğur demirok alternetif.

Sağ acık için sagna diyolar ama yıllık ücreti cok fazla ise almayalım.Alırsakda cok iş yapar diye düşünüyorum.Yerli Tarık çamdal

Melonun yanına nuri şahin yada gökhan inler olabilir.

Sağ acık nani yada farfan olabilir.Yerli erkan zengin olabilir ama olcanı alsak 10 numara olur.

Forvet dzeko.Yerli eren derdiyok muhammed demir.

Not: Gelecek sene hajrovic türk statüsünde oynayacak kesin bilgi.

Gidenler.

Muslera: 30 milyon euro

Chedjou: 6 milyon euro

Eboue: Sezon sonunda sözleşmesi bitiyormu bilgim yok.

Salih: 1 milyon euro

Burak yılmaz : 10 milyon euro

Amrabat: 5-6 milyon euro

Danny : 1 milyon euro

50 milyon euro desek

Gelenler.

Onur: 10 milyon euro

Terry: Bonservisi elinde

Sagna: Bonservisi elinde

Olcan: 6 milyon euro

Tarık çamdal: 3 milyon euro

Nuri yada gökhan: 8 milyon euro

Nani yada Farfan: 12 milyon

Dzeko: 15 milyon euro

Eren derdiyok :6-8 milyon

Muhammed demir: 3 milyon euro

60 milyon euro ortalama

Hayali Kadrom Bu

Ligde

Sagna -Snejder yedek olur 6+2'de ligde

Ekli dosyayı görüntüle 13068

Şampiyonlar Liginde inşallah katılırsak

Ekli dosyayı görüntüle 13069

İnşallah Hajroviç gönderilmez.

'den sonrasını okumadım.

hemen yapiyorum 1 sn

klasik Murat Urhan konusu. Adamlar daha takıma ısınamadı hemen birşey olmaz bunlardan diyor. 3 senedir forumdasın hala başladığın yerdesin.

Tarık Çamdal,Ömer Toprak,Tolgay Arslan,Yerli Hajrovic,Eren Derdiyok.

5 kere 5 yirmibeş

-----------------Muslera-----------------

--Semih--Koray--Transfer--Alex--

-----------Veysel------Melo-----------

--Tarik?--------Zniper-------Bruma--

----------------Transfer----------------

Bir yabanci santrafor, bir yabanci stoper, birde Tarik Transfer edilsin yeter. Semihi stoper oynatmazdim ben olsam. Yabancilar sol tarafa, yerliler sag tarafa olacak şekilde kadro kurulsun. Trabzon tayfasi gönderilmeli.

Geri
Üst Alt