Bizim gibi macı izliyor... Sezon sonu Mancini ile birlikte gider...

Kenarda dinlenmek için mi duruyorsun orda Tugay ağabey ,ortopedik yatak getirelim senin için, Mancini neysede sen bari orda oturup bağrımızı dağlama, nolur biraz hırsa benzer emare olsun, orda ki taraftar kıçını yırtarken sizde bir çaba sarfedin, yenilebliriz, 3-0 4-0 5-0 olur önemli değil, ama biraz çaba lütfen.

Tugay 2 hafta önce bu mancını yuzunden ıstıfa edıyordu yaptıgı degışıklıklere ısyan noktasına geldı.drogba bıle Tugaya artıstık yaptı Tugayın yardımcı antrenorlukten alıcagı paraya ıhtıyacı yok.GS hızmet ıçın orda ve dışınısı sıkıyor.Tugaydan ne beklenıyor oyuna gırıp 2 tane gol mu atsın.

Tugay 2 hafta önce bu mancını yuzunden ıstıfa edıyordu yaptıgı degışıklıklere ısyan noktasına geldı.drogba bıle Tugaya artıstık yaptı Tugayın yardımcı antrenorlukten alıcagı paraya ıhtıyacı yok.GS hızmet ıçın orda ve dışınısı sıkıyor.Tugaydan ne beklenıyor oyuna gırıp 2 tane gol mu atsın.

bu spesifik bilgilere nereden ulaşıyorsunuz

bu spesifik bilgilere nereden ulaşıyorsunuz

basından okuyoruz.drogbanın hareketını de canlı görduk.şimdi yalan vs dersın ama sen ve senın kebapçı tarıfenın basından okuyarak söyledıgı haberler dogru bızım okudugumuz haberler yalan olur:))bırakın kardesım GS da efsane olmuş adamlarla ugrasmayı.bu adamlar hep bu camıanın ıçınde bugun mancını burdaysa yarın italyada.

basından okuyoruz.drogbanın hareketını de canlı görduk.şimdi yalan vs dersın ama sen ve senın kebapçı tarıfenın basından okuyarak söyledıgı haberler dogru bızım okudugumuz haberer yalan olur:))bırakın kardesım GS da efsane olmuş adamlarla ugrasmayı.bu adamlar her bu camıanın ıçınde bugun mancını burdaysa yarın italyada.

biliyo musun

sen çok ii bi gsaraylısın

Artık emin oldum ki sen uğursuz geliyorsun bize

Zaten pek bir etkinde yok

Tugay'ı çok severim ama resmen 2011 havası getirdi takıma.

Tugay'dan ne istiyorsunuz?? Adam yardimci hoca. Adi üstünde CO-Trainer. 1. Sorumlu degil. Mancini ben böyle oynatirim, ben bunu oynatirim derse, Tugay ne yapacak?? Hayir oynatamazsin, agzini burnunu kirarim mi diyecek? Hic birsey yapamaz. Alisilmis Tugay söyle Tugay böyle diye. Cok biliyorsaniz siz yapin Mancininin yardimciligini, bakalim sizi ne kadar dinleyecek? Sanki 24 saat beraberizde biliyoruz Tugay ve digerlerin arasinda neler gectiklerini. Bir Efsanemizi böyle kolay harcamayalim. Ne kadar kolay camur atmasini biliyoruz..........Yazik

Bir hasan şaş değil bir ümit davala bile değil.

Hayal kırıklığı.

Simeone'ye bak birşeyler öğren aynı dönemin topçularısınız.

Sen de artik istifa et Tugay...Belki iyi bir insansin ama hic bir zaman iyi bir TD olamasin. Gecmiste gördük,bur aralarda yine görüyoruz...

Mancini'nin yanında teknik taktik bir dahli olamaz. Takıma bir abi rolü icabı ile geldi işte, bence boşuna yükleniliyor. Kişisel fikrim olarak ben idari yönetici anlamında çok daha iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Millet Tugay'ın Mancini'ye, "Umud'u çıkari Burak'ı kanatta oynatma, Selçuk'u biraz kenarda oturalım" vb. müdahalelerde bulunabileceğini sanıyor galiba.

Öyle akıllar verecekse Mancini neden var orda? Tugay geçsin başa.

Tugay, Mancini sormadan hiçbir müdahalede bulunamaz. Adı üstünde "Yardımcı Antrenör"..

Geri
Üst Alt