Ulan renktaşına maymun diyen adamın ağzına burnuna sarılıp sarmalamanda ne acayip ya
İyiki gsli değilsiniz
İyiki gsli değilsiniz
Çok net bence de.bilirim böylelerini uefa kupası kadrosunda olmamasının kuyruk acısı var. yıllar geçse de düzelmez
Resim hadi neyse dersin de hoca ve mertensin kavga etmesi haberini servis edip nedenini bilememesini nasıl açıklayacağız peki?Fatih hoca insan sarrafı belli ki buna yol vermiş. İyi ki UEFA Kupa'sını görememiş. Bir Galatasaraylı, takım arkadaşına kulübüne hakaretler eden bir dingilin yanında öyle poz vermez.
Olgunlasana kadar 10 yil gectiydi. Yaptigi hiyarliklari unutmadik. Ilk arabasiyla feci bir kaza yapip az daha kendini olduruyordu.Ben uzun zamandır Bu adamın GS li falan olmadığını biliyordum zaten,futbolculuk döneminde Allah vergisi bir yeteneği vardı ama hiç bir zaman GS a afiyet duyduğuna inanmıyorum.Surekli sorunluydu FT den önce gece hayati ve disiplinsizligi ile sürekli gündemdeydi bunu yaşı yetenler yetişir. Ft iyi ki gönderdi o zaman da sevinmiştim.. gitmek istiyordu zaten..
Bir dönem Erdal Keser kaptan iken kendisi 2. kaptandı. Daha sonra Erdal Keser jübile yapınca 1. kaptanlığı devir aldı. Fakat Saftig dönemi (1995) takımı sabote eden kadronun kaptanı olunca kaptanlığı alınıp Bülent Korkmaz'a verilmişti.Fatih hoca insan sarrafı belli ki buna yol vermiş. İyi ki UEFA Kupa'sını görememiş. Bir Galatasaraylı, takım arkadaşına kulübüne hakaretler eden bir dingilin yanında öyle poz vermez.
pro luk bazli bakildiginda & neutral bir gozle, goreceli gorulebilir. ancak ; roportaj ,genel galatasaray taraftarlari icin net bir hayal kirikligi .“bana en fazla sevgi ve saygı gösteren takımın taraftarıyım”
maraton.com.tr: çok net bir şey sorabilir miyim o zaman, futbolu da bıraktığınıza göre, hangi takımılısınız?
tugay kerimoğlu: ben en fazla bana saygıyı ve sevgiyi gösteren takımın taraftarıyım. herhangi bir kulüpte yokum şu an.
maraton.com.tr: daha net bir cevap alamaz mıyız?
tugay kerimoğlu: daha bundan güzel net cevap olur mu?
maraton.com.tr: g.saraylıyım diyemiyor musunuz?
tugay kerimoğlu: ben g.saraylıyım derim. niye diyemiyim ki? ben beşiktaşlıyım da derim, fenerliyim de derim. diyebilirsiniz ama profesyonellik anlamında baktığınız zaman hizmet ettiğiniz kulüpte iyi hizmet ettiğiniz zaman anılıyorsunuz değil mi? blackburn’e de ben hizmet ettiğimde insanlar benim maskelerimi, türk bayraklarını suratlarına taktılar. blackburnlü müyüm?
maraton.com.tr: g.saraylıyım demiyorsunuz çünkü profesyonel hayatınız devam ediyor bir şekilde. teknik direktörlük kariyeriniz de devam ediyor.
tugay kerimoğlu: antrenörlük yapacağız şimdi! insanların bakış açısı çok farklı. insanlar çocuklarına belki de isimlerini veriyor. bu doğaldır. bununla karşılaşıyoruz. ben g.saraylıyım da demiyorum ki. bugün baktığınızda bir insan manchester united’dan real madrid’e gidiyor, chelsea’den manchester city’ye gidebiliyor. ben de g.saray’da senelerce oynadım. galatasaraylılık tabii ki var ama profesyonellik anlamında hiçbir kulübü söylememek lazım diye düşünüyorum.
“g.saray’dan fener’e gidebilirim”
maraton.com.tr: böylece diğer sorumun da cevabını vermiş oldunuz. g.saray’dan fener’e de gidebilirsiniz yani!..
tugay kerimoğlu: gidebilirsiniz. bu normaldir. niye gidemeyeyim ki?
maraton.com.tr: blackburn’den de f.bahçe’ye gelebilirdiniz?
tugay kerimoğlu: her konuda anlaştıktan, maddi ve manevi yönden tatmin olduktan sonra neden gelmeyeyim ki.
-bizim sozlukte mumble nickli renkdasin- asagida belirttigi ,yillar onceki_maraton.com.tr ile tugay roportaji ;
![]()
tugay kerimoğlu
futbolu bıraktıktan sonra verdiği röportajda zaten ne olduğunu açıkça anlatmış bir şahıs. fenerbahçe'ye gidebileceğini herhangi bir takımın taraftarı olmadığını söyleyen bu adamı yıllarca bu kulübün e...rerererarara.net
ozellikle son kismini okurken (blackburn sonrasi olasi teklif olursa) ,
emre & newcastle ~ donemini hatirladim. yanlis hatirlamiyorsam emre nin bu tarz bir demeci olmamisti... donemin yonetimi/baskani geri donuse istenen $ veremeyecegini belirttiginin akabinde emre fb nin teklifine sicak bakti .
her neyse.
gssozlukte eklenen bahse gecen yillar onceki eski roportaj alintidadir ;
pro luk bazli bakildiginda & neutral bir gozle, goreceli gorulebilir. ancak ; roportaj ,genel galatasaray taraftarlari icin net bir hayal kirikligi .
hatta , bizdeki yillarini canli_izlemis taraftarlar icin 'ayri bi hayal kirikligi tasir bu roportaj .
dip not ; teyit bazli roportajin vidyolu veya direkt maraton bazli link'i var mi bilmiyorum. sozlukte ustteki alintidaki haliyle oldugu gibi buraya ekledim. dogrulugu vsye dair bir yorum getiremem .
saygi ve selamlar .
oncelikle - geri donus icin tesekkurler sevgili ali .![]()
Sende mi Tugay ?
MARATON.COM.TR: Kulüplerinde efsane olan isimler var. Örneğin Roma’da Totti, Real Madrid’te Di Stefano... Tugay Kerimoğlu, G.Saraylı Tugay o...armaninpesindeyiz.blogspot.com
Bu var.
Ancak bu röportaji 2009 senesinde direkt maraton.com.tr sitesinden okudugumu net hatirliyorum. O günden beri de uyuzum zaten kendisine.
Ümit'in oynadığı dönem nedense golcülüğünü de beğenmezdi millet. Halbuki gördüklerim arasında Tanju'dan sonra gelen en iyi 2. yerli golcümüzdü teknik ve son vuruşlarda.Bu sene çok güzel oldu aslında, kimin ne bok olduğunu gördük bunlar yaşanmasa belki 3 5 sene sonra kulübe de olacaktı bu adamlar. Ümit karan'ın varya tırnağı etmez bunlar, bir de sevmeyenler falan oluyor ümiti.
Hafızam beni yanıltmıyosa bi avrupa kupası maçından sonra röpte beşiktaşımızın da hıncını aldık demiştiGs alt yapısından önce tjk alt yapısına girmeye yeltenmiş kral sanırım