bence masaları rezil eden kendisi bein'de de trt'de de öyleydi.
Takip etmiyordum hic ama yorumculuk yapmaya ihtiyaci yok yani, ustte guzel yorum var. İngilterede legend demisler sana, gidip orda niye kariyer yapmazsin mesela...

Oturdugu masada da yorumcu yokki adam akilli bos adamlar ve kasinti bir moderator.

Takip etmiyordum hic ama yorumculuk yapmaya ihtiyaci yok yani, ustte guzel yorum var. İngilterede legend demisler sana, gidip orda niye kariyer yapmazsin mesela...

Oturdugu masada da yorumcu yokki adam akilli bos adamlar ve kasinti bir moderator.
mesela bein'de şu an uğur meleke fanatik gtekin onay'ı dizginliyor, bu onların kafasına uyuyor doğruyu söylemeye yüzü yok.

mesela bein'de şu an uğur meleke fanatik gtekin onay'ı dizginliyor, bu onların kafasına uyuyor doğruyu söylemeye yüzü yok.
Orasida sacmalik.. emre asik falan bombos icerik. Lig yayincisinda en kaliteli ortam olmasi lazimken.

Ugur melekeyi cook eskiden fena degerlendirmiyor derdim ama ntvspor zamani miydi daha sonra miydi, bir noktada baya bozdu.

Devre arasi haricinde onlara da hic bakmiyorum- oda yayin acik durdugu icin

Galatasaraylı kimliğiyle Galatasaray aleyhinde konuşmanın ciddi bir piyasa değeri var havuz medyasında. Bunu çok iyi kullanıyor.

FT'nin yaptığı en iyi şeylerden biri bunu postalamak olmuş zamanında.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt