Cevap: Tugay Kerimoğlu | Yardımcı Antrenör

tugay konusunda hayal kırıklığına uğradım onunda hagi rijkaard skibbe gibi td bozuntularından farkı yok barış ayhan mustafa gibi adamların yollanması gerektiğini görmüyorsa geçiniz geçen seneden beri bu takımı izliyorsun hagi daha yeni yeni görüyor nasıl topcular olduğunu yardımcısısın uyar şu hagi'yi oynatmasın şu adamları

Burada bir parantez açmak istiyorum. Skibbe'ye td bozuntusu dedin de, onun döneminde çok acayip pozisyona girerdik. 4 atar 2 yerdik 5 yerdik. İnanılmaz bir hücum gücümüz vardı. Şimdiki aptal sıkıcı futbol yerine Skibbe'nin o akıcı futbolunu tercih ederim.

Tugay´in ne sucu var ki? Hagi´nin ne kadar inatci biri oldugunu bilmiyormusunuz? Tugay´i mi dinler Allah askina. Umarim Hagi 2-3 mac sonra gider de Tugay sezon sonuna kadar idare eder. Hem biraz tecrübe kazanmis olur. Daha kötü olamaz.

Cevap: Tugay Kerimoğlu | Alt Yapı Sorumlusu

Sayın Adnan Polat çok büyük bir başkansınız. Yaptığınız hem hamle ile bizleri şaşırtıyor size olan inancımızı perçinliyorsunuz. Yakında siz ne yapsanız başkan yaptıysa doğrudur diyeceğiz haberiniz olsun.

Mükemmel bir hamle. Biz daha dün Hiddink'in yardımcısı Tugay olsa ne kadar iyi olurdu noktasındaydık ki siz canımız Tugay'ı altyapının başına getirdiniz. Tugay artık Rijkaard-Neeskens okuluna kaydolmuş bir öğrenci.

Seçim yatırımı diye eleştirenler şimdi ne diyecek? Bu da mı seçim yatırımı? Çok mutlu oldum. Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun.

Hoşgeldin ASLAN!

:o

en büyük rakibimiz td koltugunu aykuta teslim ediyor biz tugaya güvenmeyip hagiyi getiriyoruz..şimdi diyeceksiniz ki aykutun hocalık deneyimi var ankarasporrdan bilmem ne...peki tugayın futbol görüşü + vizyonu + saygınlığı + dış ilişkleri + yabancı dili ve belki de en önemlisi 8 sene premier league tecrübesi varmı aykut hocada:" bence YOK"...febe güvendi belki de şampıyon yapacak kötü futbol da oynatmıyor o yuzden tebrikler fenerbahce yönetimine ve helal olsun bizim acız yönetime!

en büyük rakibimiz td koltugunu aykuta teslim ediyor biz tugaya güvenmeyip hagiyi getiriyoruz..şimdi diyeceksiniz ki aykutun hocalık deneyimi var ankarasporrdan bilmem ne...peki tugayın futbol görüşü + vizyonu + saygınlığı + dış ilişkleri + yabancı dili ve belki de en önemlisi 8 sene premier league tecrübesi varmı aykut hocada:" bence YOK"...febe güvendi belki de şampıyon yapacak kötü futbol da oynatmıyor o yuzden tebrikler fenerbahce yönetimine ve helal olsun bizim acız yönetime!

2 mağlubiyetten sonra istifada derler merak etme..

Tugay'a yazık olacak ona üzülüyorum.

Onlar bizim durumumuzda olsa ne Aykut, ne de Aziz Yıldırım ortalıkta olurdu.

Kerimoğlu

Oley

Üstteki 3 mesajı da raporladım umarım gereken yapılır.

Siz kaçın beni tanıdılar

BAM ve Balta'yı hadi Hagi göremiyor. Sende mi göremiyosun Tugay:(

Tugay reyis Hagi ile nasıl bir fikir alışverişinde, ya da hiç mi sözü geçmiyor da böyle hatalar yapılıyor.

Mantığımızın ericeği hatalar olsa bari artık şu takımda.

İkisi de ayrı efsane sonuçta, vallahi billahi herşeye yazık oluyor gitgide..

Geri
Üst Alt