Cevap: Tugay Kerimoğlu | Yardımcı Antrenör

son üc yil benden cok sey alip götürdü türk futbolu galatasaray adina ,hemde coookkk

Sonu Ümit Davala'ya benzeyecek gibi...

Umarım bu kadro ve diziliş ile sahaya çıkmamız Tugay'ında tercihi değildir.

Hagi çok inatçı, Tugay ne yapabilir ki, ben bununla çalışmam da diyemez şu saatten sonra, eğer fikirleri uyuşuyorsa söylenecek söz yok.

Tugay da her soylenene kafa sallayacak biri degil ama onun da ilk antrenorluk deneyimi. Yapacagi katki sinirli su asamada.

Bi katkı yapmasa da umarım Hagi'nin yaptıklarını içten içe eleştiriyordur.

Sabri'nin ortasahada oynamasına göz yumuyorsa Tugay'dan da birşey olmaz arkadaş...Serkan Kurtuluş'un yeteneksiz olduğunu göremiyorlar 50 kişi birden...Her zaman şu görüşü savundum taraftarların birçoğu Rijkaard'dan da Hagi'den de Tugay'dan da daha iyi biliyor futbolu...Futboldan anlamak için illaki profesyone oyuncu olmak gerekmiyor...Bana bir Allah'ın kulu Serkan'ı M.SArp'ı Hakan Balta'yı oynattıramaz mesela...Şimdi siz söyleyin kim daha çok anlıyor furboldan...

Yardimci hoca Tugay olmamali bence, genclerin basina koyulmasi lazim. Yardimci hoca, taktik konusunda uzman ve deneyimli biri olmasi sart.

Gecen sezon hic bos gecmiyoduk, Iyi attack yapiyoduk...

Tugay'in bir roportajini dinlemistim. Orda gunumuz futbolunda bir oyuncu birkac farkli mevkide oynayabilmeli falan diyordu. Takimda herkesin yer degistirmesinde parmagi var mi acaba ya da bu yuzden mi ses cikartmiyor Neill'in orta sahada Cana'nin defansta oynamasina?

Cana Arnavutluk milli takiminda stoper oynuyor.

Neill kariyerine SAG ACIKTA basladi Millwall'da, yillarca orada oynadi, sonra sag beke gecti.

Oynarlar yani, merak etme

Zaten o Arnavutluk'un denyo t.d si dışında Cana'yı stoper oynatmak kimsenin aklına gelmedi.

Bi de yanlış hatırlamıyorsam Sunderland'in Chelsea'ye 7-2 yenildiği maçta stoper oynadı:o

Bence yari dogru karar, orta sahada zaten teknik adam yok, Neill'in da teknigi ve paslari daha iyi. Cok acayip bir karar degil.

neillin ortada oynamasi sorun degil

ama cananin stoper oynamasi harbiden yunusun tabirine benzer birsey

Gökhan Zan'ı övüp durursun hep.O oynasın işte.Sakat falan değil kaç haftadır.Ayrıca Neill'i ön liberoda Cana'yı stoperde kullanmayı akıl eden kişi takım içinden olmasa da bi stoper yaratır.O potansiyel var.

Cana'nın açıklaması var lan, bundan sonra stoper olarak oynamayı düşünüyorum diye.Hagi devre arası libero istedi, Cana'yı stoper oynatacaktı.Ama libero yok elde, koy Cana'yı liberoya o konuda haklısın.

Geri
Üst Alt