Cevap: Tugay Kerimoğlu | Yardımcı Antrenör

Gökhan Zan'ı övüp durursun hep.O oynasın işte.Sakat falan değil kaç haftadır.Ayrıca Neill'i ön liberoda Cana'yı stoperde kullanmayı akıl eden kişi takım içinden olmasa da bi stoper yaratır.O potansiyel var.

Gokhan Zan'in duzenli olarak oynamasi lazim. 3 mac oynayip sakatlaniyor. O 3 macta da mac eksikliginden dolayi hata yapiyor. Bu surecte hazir adam lazim. En haziri da LORIK CANA

Gokhan Zan'in duzenli olarak oynamasi lazim. 3 mac oynayip sakatlaniyor. O 3 macta da mac eksikliginden dolayi hata yapiyor. Bu surecte hazir adam lazim. En haziri da LORIK CANA

bir mac hazir olmadan oynasin ne olacak

hic olmazsa o macta cana ortada oynarda kazaniriz belki:)

ahmet kesim falan bile bence canayi ortada oynatmak icin yeterli adamlar

hem belki hayrina bir genc kazaniriz

olum kalim maclarimi oynuyoruz yahu

dusmekten korkmuyoruz umarim

Neill den ön libero , Canadan da stoper olmaz. İkiside bu pozisyonlarda çok zorlanıyor. Özellikle Neill, çok ağır kalıyor.

Lan ben Neill orta sahada oynasin Cana stoper oynasin demiyorum, neden boyle bir karar verdikleri uzerinde BRAINSTORM yapiyorum. Sonuclara varmayin hemen,

tugi2.jpg

567520090525073718920.jpg

[video=youtube;1FaVEp0WO84]https://www.youtube.com/watch?v=1FaVEp0WO84[/video]

:)

Takım bir an önce Tugay reise emanet edilmeli.

reise yazik olur, gitsin Ingilterede staj yapsin

bosuna

balon

Bugün pinonun kadroda olmadığını ben görsem çıkmazdım teknik kadro içinde sahaya. Hagiden bile önce kovulması gerekiyor. Ne iş yaptığını anlamadığım birisi. Kahvede okey oynayanları izleyen sinekten farksız resmen. Biri bana yardımcı bir antrenör olarak takıma ne kattığını anlatsın.

Bugün pinonun kadroda olmadığını ben görsem çıkmazdım teknik kadro içinde sahaya. Hagiden bile önce kovulması gerekiyor. Ne iş yaptığını anlamadığım birisi. Kahvede okey oynayanları izleyen sinekten farksız resmen. Biri bana yardımcı bir antrenör olarak takıma ne kattığını anlatsın.

derbiye çıkarken takım satılmaz ,Tugay'a yabancı oyuncuların da saygısı var.Mesela teknik adam olarak vizyondan bahsediyorsak benim için Bülent Korkmaz bir Tugay değildir, bunu hem Mustafa Sarp ,Lincoln mevzuularından hem de oynattığı futboldan anlayabiliriz.Ben ne olursa olsun yeni yapılanmada teknik kadroda Tugay Hocanın da olmasından yanayım.

tugay aklın varsa şu şartlarda hoca olmazsın çünkü bu takım senide yer kökten değişiklik lazım sonun bülent kaptan gibi olur yoksa benden söylemesi...

Şimdi gelme ama Hep bu kulüpte kal.. Adam gibi adam TUGAY KERİMOĞLU..

belki birçogunuz seyretmistir... ben defalarca seyrettim... gurur duydum... tribünlerin söyledigi sarkıya bakarmısınız???

"tugay... you are my turkish delight... you are my turkish delight... you are my turkish delight..."

YouTube - TUGAY, You are my Turkish Delight

Sezon sonuna kadar dahi olsa tugayin t.d olmasi cok sacmal olur, sanki sezon bitdikten sonra tugay t.d olarak devam kalacak.simdiden yeni t.d adayini bulsunlar ve sezon bitmeden takimin basina gecsin , zaten hic bir baski kalmadi yeni gelecek hoca icin, cünkü 0 hedef kaldi, adam rahat rahat takimi ve eger yabanci hocaysi türkiyeye alisir.

Tugay cok buyuk hata yapar takimin basina gecerse. Takim cokmus, amacsiz, gelecek sezon kalmayacagi icin otorite kurmasi zor, zaten tecrubesi de yok. Fener medyasi istiyor ki 3 mac ardarda kaybetsin ya da iki anadolu takimindan fark yesin de, onu da fislesinler iyi futbolcudan teknik direktor olmaz diye. Gelecegini karartmaz umarim su ortamda takimin basina gecip.

Mutlu Yıllar :)

Doğum Günün Kutlu Olsun büyük Galatasaraylı !

Unuttuk sanma sakin , dogum günün kutlu olsun :)

Geri
Üst Alt