Cevap: Tugay Kerimoğlu

217889_517625488262916_541705894_n.jpg

Doğum günün kutlu olsun Kaptan :tiphat:

Cevap: Tugay Kerimoğlu | Yardımcı Antrenör

Tugay hala görevli mi bizim altyapıda?

manu hakkında bilgilerinden yararlanmak gerekiyor,izlemeli maçlarını. izliyordur da bence

Oo reisin dogum gunu nice yillara kaptan:tiphat:

Gelecek sezon takımın başına gelmesini isterim. Başarılı olacağına inanıyorum.

Tamam yenildik, tamam taktik anlayisimizda sorunlar var AMA bir günde Fatih Terimi satip Tugay Kerimoglu takimin basina gecsin demekde ne oluyor???

Şu cümlelerden sonra işte niye hakaret ettin falan derler. Tövbe ya, gece gece. Ne insanlar var. Gidin hava alın, yatın.

gelmiş yine skor taraftarı yeni teknik direktör bulmaya sövsen ceza verirler işte.

Bizim şu anki teknik kadromuzda Tugay yok yanlış bilmiyorsam. Bu başlık ne zamandır da burada kimse de adamın nerde olduğunu bilmediğinden dokunmuyorlar başlığa sessiz sedasız takılıyoruz öyle :)

Adadan ayrılışı

[video=youtube;v9ihAT29tYM]https://www.youtube.com/watch?v=v9ihAT29tYM&NR=1&feature=endscreen[/video]

tugay neden reis

Türkiye’yi uzun yıllar İngiltere’de temsil eden eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, bu akşam yeniden Blackburn Rovers forması giyecek.

İngiliz ekibinin düzenlediği, ‘Rovers efsanelerine yardım’ maçında oynayacak olan Tugay, Kevin Gallacher ve Paul Dickov gibi isimlerle birlikte sahada olacak. Yardım gecesinde, eski Blackburn futbolcuları ile takımın efsaneleri karşı karşıya gelecek.

Yardım maçı TSİ 21.30′da başlayacak.

Tugay, Blackburn’e geri dönüyor! | Amk Spor Gazetesi

Geri
Üst Alt