Devre arası en az iki tane Türk kazandır takıma Tugay ne olur :(

1383583_590943554295525_271044985_n.jpg

tugay-kerimoglu_197143.jpg

Tekrar hoşgeldin kaptan..

Devre arası yerli transfer konusunda Tugay'a çok iş düşüyor. Aydın, Emre, Yekta gibi futbolcuların yerine doğru dürüst yerli futbolcular bulunmalı.

Bu adamı ayrı bir seviyorum. Çok büyük saygı duyarım. Ama bu adamla ilgili çok büyük batıl inançlarım vardır. Hagi döneminde felan uğursuzluk getirdiğine inanırdım. Yinede Tugay candır.

Hagi döneminde pek bir etkisi olmamıştı ama özellikle şu dönemde Mancini'ye ciddi anlamda yardımcı olmalı. Bilhassa şu geçiş döneminde kadro seçimlerinde sorumluluk almalı.

fazla umutlu olmayın kaptan için first class adamdır ve öyle yaşar ada da bu yüzden çok sevildi ama burada işler farklı çirkef olacaksın

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RhQWwf62AS8[/media]

0:17 ve 0:33 nasil unuturuz ki seni

Lafimi Ardayi kötülemek istemiyorum, ama videoyda iyi görünüyor. Tugay orda nasil agliyor, Arda da gülüyor, tabiki herkesin yapisi degisktir, ama demek istedigim, Arda istese Medya onu okadar takip etmezdi, kilo lari da medya aldirmadi, sevgilisinle gezerek aldi... Arda gitti öyle düzeldi, Galatasarayi cogu kisi babasinin ciftligi saniyor, oynadigi icin aylik maas bekliyorlar, nede olsa hizmet ettiler...

Birde su adamin bacaklarina bakin bir de Emre C nin... Futbolcu böyle olur, Tugay da Türkiye den cikti, babasi alman degildi ingilterelere iskocya lara gitti, yani isteyince nasil oluyor ?

Tugay da, Nihat da buralardan cikma, ama islerini önemsiyip yaptilar. Ferguson Tugay 33 yasindayken, diyordu ki Tugay keske bi 10 yas genc olsaydi, benim tam aradigim adam olurdu diyor, bunu Takimin hocasina soruyorlar, siz ne diyorsunuz bu olaya ? oda diyorki iyki tugay 33 yasinda, yoksa Barcelona filan oynardi suan.

Herkes koalyi bulmus, aga bizi istemiyorlar türküz diye

Geldiğinde en çok sevinenlerden biri de bendim. Amaaa...

Öyle kenarda etkisiz kalacaksan olmaz bu iş Reis.

baba macinini anladik adam yeni gelmis daha tam olayi cözememis sen burda ona yardimci olacaksin, ceyhun ne alaka hoca diyeceksin , burak neden 90 dakika oyunda kaliyor hoca diyeceksin, sirf karizman icin oraya gelmedin yardimci ol hocaya

Mancini hadi tanımıyo takımı sen anlatsana biraz abi,zorundamıyam fıtık olmaya???

bu akşam gösterdiki tugaydan hoca falan olmaz,ceyhunu sağiç oynatan manciniye ne söylüyor ne ediyor muamma ama tugay senden hoca olmaz aynen şaş ve davala gibi..

Hay Allah'ım Tugay'dan hoca olmazmışmış. Derhal sizleri Prolisans kursuna yazdıralım yarın siz başlayın ne olur.

Hani Mancini Burakin kazmaligi, yeteneksizligini bilmiyor. Yillarca iyi seviyede top oynadin, saygin bir kariyerin oldu. Burak'in kazmaligini Mancininin kulagina fisildamayi ne engelliyor? Yazik.

Tugay=Süs bitkisi.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Geri
Üst Alt