işe yaramayacaksan niye geldin ?niye demiyon ceyhun stoperde oynayabilir diye..manciniye niye yardımcı olmuyon ?

Sergen sen yapma bari ya? Fatih Hoca ilk geldiğinde İBB maçında 2-0 yenıldıgımızde kadro nasıldı hatırlıyomusun? Eboue sol açık falan..

Ceyhun stoper oynarsa ağır kalır farkındalar bunun

Tugay'ın bilgi vermediği yönünde mesajlar komik ama bir gerçek var ki o duruşu ile pasif görüntü çizdiği gerçeğini değiştirmiyor bu.

Tamam profesyonellik farklı bir şey ama ısırgan olmak zorundasın bu ülkede. O da yoksa sende sempatik olacaksın. İkisi de yoksa sözünü dinletmen imkansız.

Almanya'da, İngiltere'de olur ama burada olmuyor işte Tugay'ım o duruş.

Cok fazla etkisi oldugunu düsünmüyorum.

bi bekleyiniz, su takimda oyuncu eksikligi var, cidden yerel takviye lazigm, soruyorum da Fatih Terim gitmeyi cidden planlamis, böyle takimla yolla cikilmaz ki

Tugiieee Johan Cruijf dan biraz egitim alaydin lo .. Suyundan iceydin bos zamanlarinda

sene sonuna kadar alt yapıdan iyi bir oyuncu çıkarsın bana yeter

Hep alıştığımız için kenarda yerinde duramayan adamlara Mancini ve Tugay biraz cool geldi.Tugay etkisiz, hiç uyarmıyor falan nereden biliyorsunuz nasıl bu fikre kapıldınız merak ediyorum.Bu nasıl görülebilir ki?Mutlaka kendi aralarında konuşuyorlardır.Saçmalamayın!

Tugay'i elestirenleri topla bir Tugay etmez.

Kenarda ille sov mu yapsin size sirin gozukmek icin?

Kaciniz fark etti Burak'in golunden sonra Mancini'nin diger yardimcisinin Mancini'ye hemen gidip bir seyler soyledigini?

Sanki Mancini ve Tugay'in hic aklina gelmedi Ceyhun'u oraya koymak.

Demek ki adamlar Semih ve Ceyhun'un orada birlikte olacagini dusunmuyor allah allah.

Mac sonucu futbol dahileri buraya akın edip Turgayın bilgisini sorgulayacaktır herzamanki gibi :)

Maccinin yardımcısı Turgay değilde kendileri olsaymış keşke :DD

Mac sonucu futbol dahileri buraya akın edip Turgayın bilgisini sorgulayacaktır herzamanki gibi :)

Maccinin yardımcısı Turgay değilde kendileri olsaymış keşke :DD

Buna karşı argümanın ne? O gelecek adamlara karşı bir söylevin var mı? Burak Yılmaz adlı futbol katili hadi 1-2 maç 11 oynasın Mancini attığı eski gollerin hatrına bi numarası vardı diye oynatsın ee hala 11 de bu adam ve Tugay bu konuda napıyor? Manciniye ne gibi telkinlerde bulunuyor, Hasan ve Ümit'ten ne farkı var.

Melo'nun penaltı atma becerisinin olmadığını tüm Galatasaray'lılar bilir. Hıncal Uluç yüzbin kere yazdı. Taraftarlar bile dost sohbetlerinde bin kere konuşur bu konuyu. Hadi Mancini yeni geldi oyuncuları tanımıyor. Bu adam bunu biliyor da söylemiyorsa ihanet etti. Yok bilmiyorsa zaten orayı haketmiyor. Bi zahmet gitsin.

Yardımcı hocamısın bostan korkuluğumusun belli değil hadi Mancınıde iş yok bari sen bir şeyler yap.

Yahu siz Mancini ile Tugay arasında ne konuşulduğunu biliyor musunuz da sallıyorsunuz anlamıyorum.

Mancini bunca zamandır hemen her oyuncuyu tanımıştır artık.

Cidden komik oluyor Tugay değil de eğer Mancini kimin iyi penaltı atıp atmadığını bilmiyorsa derhal takımla ilişiğini keselim.

kenar süsümüsün be tugay,koy su agırlıgını artık ya

Yahu siz Mancini ile Tugay arasında ne konuşulduğunu biliyor musunuz da sallıyorsunuz anlamıyorum.

Mancini bunca zamandır hemen her oyuncuyu tanımıştır artık.

Cidden komik oluyor Tugay değil de eğer Mancini kimin iyi penaltı atıp atmadığını bilmiyorsa derhal takımla ilişiğini keselim.

Takımın penaltcısı Melo 3 yıldır.Ha neden Melo'dur o tartışılır.

Tugayı sever sayarız ama yardımcı olduğunu öğrenince 8. olduğumuz sezon geldi aklıma. Sanırım bu senede onun için iyi bir sezon olmayacak !

Geri
Üst Alt